IG&D Doetinchem

Login

Nieuws

Wat gaan we doen in 2020? NWS 8RHK ambassadeurs

Ministerie EZK sluit MKB-deal met Achterhoek
De Achterhoek sluit een MKB-deal met het Rijk; een belangrijke en gewilde ondersteuning vanuit het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) voor het midden- en kleinbedrijf. De MKB-deal richt zich op het verhogen van de arbeidsproductiviteit van minimaal 5% (binnen twee jaar) bij 100 Achterhoekse bedrijven.

Lees meer...

Fijne kerstdagen en een in alle opzichten voorspoedig 2020

Fontein Personeel

Uitzenden, werving & selectie en organisatieadvies. Zo omschrijft ‘mensenmens’ Wim Fontein in kort bestek zijn werk. Sinds twee jaar zit hij in het vak. “Het groeit ontzettend”, zegt hij niet zonder trots.

Lees meer...

Verhoeve & Faber

Met ruim 160 jaar ervaring timmert het ingenieurs- en adviesbureau Verhoeve & Faber flink aan de weg. Of het nu gaat om de herinrichting van een buitenterrein, de aanleg van een rotonde of de reconstructie van een heel dorp, de specialisten het Achterhoekse bureau staan steevast ‘dicht op de klant’.

Lees meer...

Achterhoek Ambassadeurs

Formele ‘klap’ op Regio Deal Achterhoek
Een jaar geleden kreeg 8RHK ambassadeurs goed nieuws uit Den Haag: het Rijk honoreerde de Regio Deal Achterhoek met daaraan gekoppeld een budget van € 20 miljoen euro. In de driekwart jaar daarna hebben Rijk, provincie Gelderland en 8RHK ambassadeurs de Regio Deal samen uitgewerkt. In juli werd de deal vervolgens naar de Kamer gezonden; voor 8RHK ambassadeurs het signaal dat we konden beginnen met de uitvoering. En nu dus de kers op de taart; de formele ondertekening van de Regio Deal op 20 november. In de volgende nieuwsbrief vindt u een overzicht van alle projecten die tot nu toe subsidie ontvangen vanuit de Regio Deal Achterhoek. Lees meer


Foto: Gedeputeerde Peter van ’t Hoog en vz Achterhoek Board Mark Boumans zetten op 20 november 2019 hun handtekening onder de Regio Deal Achterhoek

Lees meer...

Duurzaamheidsstimuleringslening voor kleine en micro-ondernemingen

DOETINCHEM - Vanaf eind 2019 komt er een stimuleringslening beschikbaar voor kleine en micro-ondernemingen. Met deze lening wordt het voor kleine en micro-ondernemingen binnen onze gemeente nog aantrekkelijker om ook duurzaam te investeren in hun bedrijfsgebouwen. Deze duurzame investeringen dragen bij aan een lastenverlichting voor deze ondernemingen en daarnaast aan de ambitie energieneutraal in 2030.

Lees meer...

Nieuw netwerk voor ZP-ers in de regio Doetinchem

IG&D Bedrijvig Doetinchem introduceert ZP Doetinchem, een nieuw netwerk voor zelfstandige professionals (ZP) in de regio Doetinchem. De officiële start is op 30 oktober 2019 om 19.30 uur.


Vanuit ZP Doetinchem verbinden en ontwikkelen we - met een aantal bijeenkomsten per jaar – de waardevolle expertise van ZP-ers in de regio Doetinchem. Vanuit het netwerk geven we veel aandacht aan het ontwikkelen en versterken van ondernemersvaardigheden. Ervaren professionals bieden we zo de mogelijkheid om zich beter te onderscheiden en voor starters vormt ZP Doetinchem een geweldige springplank.

Lees meer...