IG&D Doetinchem

Login

Nieuws

Heerlijke zomerborrel!

~ IG&D Zomerborrel! ~

Met ruim 60 man gingen we gisteren onder de stralende zon tijdens de IG&D Zomerborrel/barbecue bij Pitch&Putt Golf de baan op!

Nadat de eerste prijs door het beste team werd binnengesleept, was het tijd om heerlijk te chillen op het terras onder het genot van een (verkoelend) drankje, smakelijk vlees vanaf de barbecue en opzwepende muziek van coverband Joint Adventure.


De avond werd afgesloten met een gastoptreden van niemand minder dan Wim Maatman.

Zo zijn we in een zomerse setting zijn met een mooie groep mensen op ontspannen wijze met elkaar in contact gekomen. En wat was het genieten!

Als je het ons vraagt, smaakt dit naar meer....

Lees meer...

Update: Covid-19

Bijgevoegde brief met een COVID-19 update in PDF bestand is vorige week verstuurd aan alle leden van VNO-NCW en MKB Nederland.

In de brief vanuit VNO-NCW en MKB Nederland wordt gerefereerd aan de Kabinetsbrief die vorige week is verstuurd waarin het kabinet, bij een nieuwe opleving van Corona, pleit voor het zo lang mogelijk open houden van de samenleving.
Lees meer...

Keppelseweg na de zomer dicht voor groot onderhoud

OPGELET!
Na de zomer gaat de Keppelseweg dicht voor groot onderhoud

De Keppelseweg is een van de belangrijke doorgaande wegen in Doetinchem. Na bijna 40 jaar wordt deze weg vanaf dinsdag 16 september 2022 vernieuwd. Tot en met het einde van het jaar is de weg (deels) afgesloten. Het (vracht)verkeer wordt omgeleid. Bedrijven en winkels blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

De vernieuwing van de weg gaat in twee fasen

In de eerste fase wordt de weg vanaf de Energieweg tot aan de bebouwde komgrens nabij Keppelseweg 210 vernieuwd. Vanaf daar richting Langerak is de Keppelseweg een provinciale weg en is de provincie verantwoordelijk voor het onderhoud.

De tweede fase start op 10 oktober 2022. In deze fase wordt er gewerkt aan de weg vanaf de Energieweg tot aan de Loolaan/IJsselstraat.
Lees meer...

Last call: Kom naar de IG&D Zomerborrel op woensdag 29 juni!

Heb jij je al opgegeven voor de IG&D Zomerborrel op woensdag 29 juni? Dit is jouw laatste kans dit alsnog te doen!

Veel IG&D leden hebben zich reeds aangemeld voor deze zomerse barbecueborrel bij Pitch & Putt te Doetinchem, maar er is nog plek voor een 10-tal laatste IG&D'ers.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
De 10 nog vrije, beschikbare plekken zijn nog door jou in te vullen tot en met uiterlijk dinsdag 28 juni om 18:00 uur. Dan komen deze plekken te vervallen en kun je, je niet meer opgeven.
Lees meer...

Geef je nu nog op voor de gratis energiescan!

Tot en met 30 juni hebben organisaties nog de tijd zich aan te melden voor de gratis energiescan die verzorgd wordt door Achterhoek Onderneemt Duurzaam.
Lees meer...

Koffie inclusief Achterhoek

Koffie inclusief Achterhoek

In de week van 20 t/m 24 juni organiseert Platform bind! samen met het WerkgeversServicepunt Achterhoek en VNO-NCW Achterhoek de week van ‘Koffie-inclusief-Achterhoek’: Verschillende Achterhoekse inclusieve werkgevers zetten een kopje koffie of thee en vertellen dan meteen hoe ze mensen met een arbeidsbeperking succesvol in hun organisatie aan het werk hebben.

Deze werkgevers hebben zo minder last van personeelstekorten, krijgen eerder opdrachten (met MVO-verplichtingen) én maken de wereld een stukje mooier. Elke werkgever zoomt in op een specifiek aspect van inclusie waar hij/zij mee te maken heeft (participatiebanen, dagbesteding, Wajong, PSO, SROI et cetera).  

Lees meer...

Onderhoudswerk aan een rioolput in de rotonde Liemersweg te Doetinchem

Onderhoudswerk aan een rioolput in de rotonde Liemersweg te Doetinchem

In opdracht van Buha b.v. gaat aannemersbedrijf Van den Broek Putsteltechniek Heteren reparatie uitvoeren aan een rioolput in de rijbaan van de rotonde Liemersweg.

Het is in de rijbaan aan de zijde Edisonstraat, rijbaan stad uit.
Het is kortdurend herstelwerk en duurt een paar uur.

Omleiding
Tijdens deze werkzaamheden is een klein deel van de rijbaan op de rotonde, stad uit, afgesloten. Verkeer richting Wehl en woonwijk De Huet wordt omgeleid over het Bedrijventerrein De Huet.
Het verkeer vanuit de Edisonstraat wordt langs het werk geleid middels bebakening en met begeleiding van een verkeersregelaar (zie afbeelding).

Lees meer...

Reminder: Zomerborrel! Heb jij je al opgegeven?

Op woensdag 29 juni organiseert IG&D Bedrijvig Doetinchem dé IG&D zomerborrel. In een ontspannen, lounge setting komen we vanaf 16:00 uur bij elkaar bij Pitch&Putt in Doetinchem. Onder het genot van een hapje en een fris drankje, gaan we tijdens deze ontspannen doch actieve bijeenkomst de baan op. We sluiten af met een overheerlijke barbecue. Live muziek wordt deze middag/avond verzorgd door de Achterhoekse coverband Joint Adventure.

Sleep jij met het winnende team de eerste prijs in de wacht?

Geef je nu op. Doe dit voor 25 juni via IG&D-app. Introducés zijn meer dan welkom!

Afscheid Hans Donderwinkel

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 24 mei 2022 nam IG&D Bedrijvig Doetinchem afscheid van Hans Donderwinkel, die na ruim 42 jaar zijn rol van uitvoerend secretaris heeft overgedragen. Hans is benoemd tot erelid van IG&D Bedrijvig Doetinchem en werd bovendien verrast met een Zilveren Eremedaille van de gemeente Doetinchem.

Video-serie IG&D - Aflevering 6: Commissie 'CAL'

Jaaroverzichten opstellen, uitnodigingen voor bijeenkomsten, activiteiten organiseren, leden werven... 

De vraag is niet wat de Commissie CAL, afgekort voor 'Communicatie, Activiteiten & Ledenwerving' allemaal doet, maar wat niet...?! Wil jij daar achter komen?

Samen met  waarin HTC De Kruisberg, Pitch & Putt, Stanstechniek Gaanderen & Carwash & Co zijn we in staat geweest op ludieke wijze de commissie CAL voor het voetlicht te brengen. 

Lees meer...

Uitnodiging: Verdiepingssessie Next Step circulaire economie voor het MKB

Verdiepingssessie 1: Next step circulaire economie

Datum:
dinsdag 24 mei, 09:00 - 10:30

Locatie:
Online (ga naar Teamslink)

Tijdens deze online sessie van Kennisnetwerk Regionale Economie worden vragen, wensen en behoeften van mkb-ondernemers, kennisinstellingen, branche- en regionale mkb-organisaties op het gebied van circulaire transitie.

De sessie is bij te wonen via deze link

Lees meer...

Open Bedrijvendag Doetinchem komt goed op stoom!

Persbericht

Open Bedrijvendag Doetinchem komt goed op stoom!

Bijna 40 bedrijven en organisaties hebben zich als deelnemer ingeschreven
De deelnemende bedrijven gebruiken de Open Bedrijvendag Doetinchem om zich te presenteren aan inwoners, scholieren, studenten en andere belangstellenden uit de regio. Ze laten de bezoekers kennismaken met de mooie innovaties en soms uitdagende productieprocessen, die anders achter de muren van bedrijven verstopt blijven. Daarmee biedt de Open Bedrijvendag Doetinchem een uniek inkijkje in de techniek, productie, innovatie en ambachten, die de bedrijvenparken in de gemeente Doetinchem herbergen.

Inschrijven
Geïnteresseerde bedrijven in Gaanderen, Wehl en Doetinchem kunnen zich nog tot 15 juli inschrijven voor deelname aan de Open Bedrijvendag Doetinchem via schrijf je hier in.

 

Lees meer...

Vanaf vrijdagavond 13 mei: Werkzaamheden knooppunt Velperbroek

Onderhoudswerkzaamheden knooppunt Velperbroek


Vanaf komende vrijdagavond 13 mei (22:00 uur) tot maandagochtend 16 mei (05:00 uur) voert
Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit aan knooppunt Velperbroek.


Het knooppunt is inclusief op- en afritten tussen genoemde tijdstippen volledig afgesloten voor verkeer.Het verkeer moet rekening houden met hinder en een omleiding met een extra reistijd van circa 30 minuten

Omleidingsroutes
Bekijk voor aangegeven omleidingsroutes bijgevoegde kaart.

Lees meer...

Aftermovie Expeditie Duurzaam ondernemend Doetinchem

Benieuwd naar de Aftermovie van de bijeenkomst Expeditie Duurzaam ondernemend Doetichem die plaatsvond op 13 april?
Linda van de Maat neemt je in deze video mee op expeditie! Bekijk het hier.
Lees meer...

Webinar: Oekraiense medewerker aan het werk!

Lees meer...

Reminder: Algemene Ledenvergadering

Reminder: Algemene Ledenvergadering 24 mei aanstaande
We hebben de Algemene Ledenvergadering meerdere keren moeten verplaatsen, maar deze keer vindt de IG&D bijeenkomst dan toch écht plaats. De ledenvergadering zal deze keer plaatsvinden bij HTC De Kruisberg. Naast de Algemene Ledenvergadering staat deze bijeenkomst in het teken van het afscheid van Hans Donderwinkel, die afgelopen oktober na 42 jaar het stokje van uitvoerend secretaris overdroeg aan Jos Tiemessen. Als altijd is er voldoende gelegenheid tot netwerken onder genot van hapje en drankje.

Geef je op
Wanneer je nog niet bent aangemeld, kun je dit alsnog doen via de IG&D-app. Wanneer je je al eerder hebt aangemeld, heb je een email ontvangen met de gewijzigde datum van de ALV. Eventueel kun je je aanmelding in de IG&D-app onder het onderdeel ‘Activiteiten’ controleren.

Wil je, je aanmelden voor deze bijeenkomst, maar ben je niet ingelogd op IG&D-app? Stuur voor inlogcodes een e-mail naar support@igddoetinchem.nl.

Belangrijk
Ben je aangemeld en kun je onverhoopt niet aanwezig zijn? Laat dit om onnodige kosten te voorkomen uiterlijk op 19 mei a.s. per e-mail weten (support@igddoetinchem.nl).

Save the Date: IG&D Zomerborrel! Geef je nu op!

SAVE THE DATE

Op 29 juni organiseert IG&D Bedrijvig Doetinchem dé IG&D zomerborrel. In een ontspannen, lounge setting komen we vanaf 16:00 uur bij elkaar bij Pitch&Putt in Doetinchem. Onder het genot van een verkwikkend hapje en een drankje, gaan we tijdens deze ontspannen bijeenkomst de baan op. We sluiten af met een overheerlijke barbecue. De muziek wordt deze middag/avond verzorgd door de Achterhoekse coverband Joint Adventure.

Video-serie IG&D - Aflevering 4: Parkmanagement

Parkmanagement is een structurele samenwerking tussen ondernemers en gemeenten bedoelt om de beeldkwaliteit van een bedrijventerrein te verbeteren en behouden.

In onze vierde aflevering van onze video-serie over de commissies van IG&D Bedrijvig Doetinchem belichten wij de commissie #parkmanagement.

Wil jij meer te weten komen over waar de commissie Parkmanagement onder leiding van Jan Garretsen voor staat en waar zij aan bijdragen?

Lees meer...

Video-serie IG&D - Aflevering 5: Commissie Duurzaam in Doetinchem

Video-serie IG&D - Aflevering 5: Commissie Duurzaam in Doetinchem

Commissie 'DUID'
De commissie 'DUID' staat voor Duurzaam in Doetinchem. Onder leiding van Linda van de Maat houdt deze commissie zich samen met parkmanagementorganisaties, de gemeente Doetinchem en Achterhoek Onderneemt Duurzaam (kortweg AOD) bezig met duurzaamheidsprojecten.

Projecten
Zo wordt er vanuit het circulariteitsproject op bedrijventerrein Wijnbergen samengewerkt met de Hogeschool HAN en zijn er bij de voorbereidingen van het duurzaamheidsproject op industrieterrein Verheulsweide leerlingen van het Zone.college betrokken. Op die manier wordt de kennis verrijkt en verbreed!

Lees meer...

5 mei: 77 jaar vrijheid

Voor het eerst in twee jaar tijd vieren we weer Bevrijdingsdag! Dit jaar vieren we 77 jaar vrijheid. We vieren dat we in vrijheid kunnen leven. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Temeer is het van belang stil te staan bij het feit dat dit niet vanzelfsprekend is.

De opbrengst van het festival wordt gebruikt om lokale hulpverlenende organisaties te helpen. 

Wegwerkzaamheden 20 en 21 april aanstaande

Geplande werkzaamheden
Op woensdagavond 20 april tot donderdagmorgen 21 april zijn er tussen 19:00 uur en 06.00 uur werkzaamheden gepland! Ook op donderdagavond 21 april tot vrijdagmorgen vindt op dezelfde tijden werkzaamheden plaats. De werkzaamheden worden dus in de nacht en avond uitgevoerd.

Lees meer...

! Voorlichtingsavond ondermijning dinsdagavond 24 mei !

In vervolg op de 'Kiek Uut' talkshows die vorig jaar door onder andere gemeente Doetinchem zijn georganiseerd, wordt op dinsdagavond 24 mei een voorlichtingsavond over ondermijning georganiseerd.

De Achterhoek is de afgelopen jaren meerdere keren geconfronteerd met georganiseerde criminaliteit en de gevolgen daarvan voor bedrijven. Aangetroffen drugslabs en hennepkwekerijen wijzen erop dat (internationale) drugssyndicaten de regio weten te vinden

 

Lees meer...

Video-serie IG&D - Aflevering 3: ZP Doetinchem

Op een frequente en consistente wijze met een duidelijk plan en programma voor ogen events organiseren op inspirerende plekken met motiverende sprekers en/of onderwerpen voor zelfstandig professionals in/om Doetinchem dat is waar ZP Doetinchem voor staat.

Wil jij weten wat de commissie ZP Doetinchem zoal voor haar leden doet en waarom het goed is lid te zijn van ZP Doetinchem? Wim Maatman en Lucinde Hesselink vertellen je er alles over in deze aflevering van de video-serie van IG&D Bedrijvig Doetinchem.

Business event 'Alles Kump Goed' - 14 april

Het Alles Kump Goed business event op donderdag 14 april, vanaf 17.00 uur in Amphion is hét moment waarop ondernemend Doetinchem weer
samenkomt. Kom jij ook? Tot en met 7 april is een stoel voor je gereserveerd.

Kijk mee, netwerk, laat je inspireren en ga weer met elkaar in gesprek.
In de bijlage tref je het volledige programma van deze bijzondere avond in het teken van The Passion.

Lees meer...

De nieuwe 'SHII' website is live!

SmartHub Incubator Industry (SHII) is volop in ontwikkeling! Het afgelopen anderhalf jaar hebbnen zij zeker niet stil gezeten. Sterker nog, er is veel gebeurd! Zo hebben zij 35 starters laten pitchen en hen van goede feedback voorzien. Mede daardoor zijn zij in staat momenteel 24 starters, 10 alumni en andere starters actief te begeleiden naar ondernemerschap.

Om alle mooie successen en verhalen te bundelen is een nieuwe website ontwikkeld!
Deze website geeft de mogelijkheid om de positie van SmartHub Incubator Industry propositie in de buitenwereld nog beter tot zijn recht te laten komen. Daarnaast biedt het de ruimte om meer zichtbaarheid te creëren voor het ecosysteem van starters, ondernemingen, onderwijs en overheid.

Lees meer...

Video-serie IG&D. Aflevering 2: Commissie Ruimtelijke Ordening en Infrastructuur

Er voor zorgen dat gemeente Doetinchem een aantrekkelijke centrumgemeente is, met goede voorzieningen, bereikbaar en mobiliteit, dat is waar de commissie Ruimtelijke Ordening & Infrastructuur zich mee bezig houdt.

Namens de commissie Ruimtelijke Ordening en Infrastructuur neemt Alwin Schweckhorst van Rabelink Logistics deel in het Achterhoek Board. In deze tweede aflevering van de zesdelige video-serie over commissies van IG&D Bedrijvig Doetinchem geeft de managing director van het logistieke bedrijf zijn visie op de ontsluiting van de Achterhoek.
Lees meer...

Bijeenkomst 'Zakendoen over de grens' op vrijdag 20 mei aanstaande

Op vrijdag 20 mei vindt de netwerkbijeenkomst ‘Zakendoen over de grens’ bij De Steck te Doetinchem plaats. 

De bijeenkomst over zakendoen over de grens is bedoeld voor innovatieve MKB-bedrijven rondom Doetinchem, de regio Achterhoek en Kreis Kleve. Het doel is tijdens de bijeenkomst ca. 100 Duitse en Nederlandse deelnemers te begroeten!

Lees meer...

Video-serie IG&D - Aflevering 1: Commissie Arbeid & Scholing

Vanaf vandaag brengt IG&D Bedrijvig Doetinchem een gloednieuwe, zesdelige video-serie uit waarin activiteiten van onze commissies belicht worden.

De eerste aflevering trappen we af met de commissie Arbeid & Scholing waarvoor we bij Varex Imaging Nederland BV zijn!

In de video illustreert Ko van Renssen van Renssen, als voorzitter van de commissie, kort en krachtig waarvoor IG&D leden bij hen terecht kunnen en vertelt hij over de nieuwe webpagina met stage- en subsidiemogelijkheden welke onlangs op onze website is gelanceerd

Lees meer...

Aanmeldlink Ondernemersdebat woensdag 9 maart

Het Ondernemersdebat is op woensdagavond 9 maart om 19.30 uur.  Via dit formulier meld je, je aan!

Tijdens deze avond gaan lijsttrekkers van alle partijen met elkaar in debat over o.a. (verkeers)veiligheid, duurzaamheid en vitaliteit van de binnenstad. Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 18.30 uur: inloop;
19.30 uur: start programma - eerste gedeelte van de avond
20:45 uur: pauze;
21:00 uur: vervolg programma - tweede gedeelte van de avond;
22:00 uur: (netwerk)borrel

Lees meer...

Doetinchems ondernemersdebat in schouwburg Amphion

DOETINCHEM - Het ondernemersdebat met de lijsttrekkers van de Doetinchemse partijen is woensdagavond 9 maart in de kleine zaal van schouwburg Amphion. Het debat wordt geleid door Erik Hagelstein en Henny Haggeman van De Gelderlander.


Het debat voor de gemeenteraadsverkiezingen gaat uit van Ondernemersvereniging Doetinchem (OVD) en de bedrijvenkring IG&D. De tien lijsttrekkers zullen met elkaar in de debat gaan aan de hand van stellingen. Daarbij komen onder meer verkeersveiligheid, betrouwbare overheid en de Doetinchemse binnenstad aan de orde.

Lees meer...

Invloed situatie Rusland op zakendoen

Q&A Rijksdienst RVO situatie Oekraïne en Rusland

Sinds de Russische inval in Oekraïne komen er bij instanties als Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) veel vragen binnen van ondernemers over de gevolgen van dit conflict voor de handel. Daarom is er een speciale webpagina ingericht waar je antwoorden vindt op veelgestelde vragen in verband met de situatie tussen Rusland en Oekraïne.

Wil je bijvoorbeeld weten welke invloed de sitautie in Oekraïne op jouw bedrijf heeft? Wat huidige situatie is, welke sancties er zijn en welke vedere gevolgen dit heeft op economie, luchtvracht en personeel?
Lees meer...

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering IG&D Bedrijvig Doetinchem

De Algemene Ledenvergadering van IG&D Bedrijvig Doetinchem vindt plaats op dinsdag 24 mei vanaf 16:00 uur bij HTC De Kruisberg. De bijeenkomst start met de Algemene Ledenvergadering. Na een korte pauze staat het tweede deel van deze netwerkbijeenkomst in het teken van het afscheid van Hans Donderwinkel. Hij droeg als uitvoerend secretaris van IG&D Bedrijvig Doetinchem in oktober 2021, na 42 jaar, het stokje over aan Jos Tiemessen. Als altijd, is er na het formele deel voldoende gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en drankje en uiteraard wordt gezorgd voor een overheerlijk buffet.
Lees meer...

Lancering vernieuwde webpagina Arbeid & Scholing

De vernieuwde webpagina van de commissie Arbeid & Scholing met onder andere informatie over subsidieregelingen, scholingsmogelijkheden en stageplaatsen en -opdrachten is gelanceerd!

De nieuwe webpagina van de commissie Arbeid & Scholing op de website van IG&D Bedrijvig Doetinchem is voor en door leden opgesteld. Op de pagina zie je in één oogopslag welke scholings- en of subsidiemogelijkheden er zijn, welke stageplaatsen en –opdrachten er beschikbaar zijn bij andere IG&D leden en ook bij welke projecten de commissie betrokken is.

Lees meer...

RTL Z 'How It's Done' in Doetinchem!

‘Hoe zorgen inwoners, ondernemers en de overheid er samen voor dat we verduurzamen en onszelf voorbereiden op de toekomst?’

Lees meer...

Techniekdag Achterhoek

De Techniekdag Achterhoek vindt dit jaar plaats op 11 juni 2022 bij Kramp in Varsseveld

VNO-NCW Midden, 8RHK Ambassadeurs en Kramp organiseren samen met regionale partners en het bedrijfsleven op zaterdag 11 juni a.s. een Techniekdag in de Achterhoek. De Techniekdag vindt plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn bij Kramp in Varsseveld.
Lees meer...

IG&D brengt Nieuwjaarspresentje langs!

IG&D Bedrijvig Doetinchem wenst je een bruisend 2022! Om het nieuwe jaar 2022 goed te beteugelen, brengen wij op een onverwacht moment deze of volgende week een aangenaam Nieuwjaarspresentje bij jou langs. Kortom, wie weet tot ziens!

Nieuwe whitepaper

Bent je winkelier of horecaondernemer en wil je graag energiekosten besparen en duurzaam ondernemen? Wij helpen je graag op weg en bieden je handvatten om stappen te zetten. In deze whitepaper krijg je praktische tips en lees je welke maatregelen jou collega-ondernemers al hebben genomen.
Lees het in de nieuwe whitepaper!

De IG&D-app voor onze leden is gelanceerd!

Heb je een vraag of een probleem met de toegang tot de app? Neem contact op met: support@igddoetinchem.nl
Ledenbijeenkomsten
Open Bedrijvendag Doetinchem vrijdag 23 september 2022
Dag van de Ondernemer vrijdag 18 november 2022
Algemene Ledenvergadering dinsdag 29 november 2022
Laatste nieuws De IG&D-app voor onze leden is gelanceerd! De IG&D-app voor onze leden is gelanceerd! Lees meer Laatste nieuws Nieuwe whitepaper Nieuwe whitepaper Lees meer Laatste nieuws IG&D brengt Nieuwjaarspresentje langs! IG&D brengt Nieuwjaarspresentje langs! Lees meer Laatste nieuws Techniekdag Achterhoek Techniekdag Achterhoek Lees meer Laatste nieuws RTL Z 'How It's Done' in Doetinchem! RTL Z 'How It's Done' in Doetinchem! Lees meer Laatste nieuws Lancering vernieuwde webpagina Arbeid & Scholing Lancering vernieuwde webpagina Arbeid & Scholing Lees meer Laatste nieuws Uitnodiging Algemene Ledenvergadering IG&D Bedrijvig Doetinchem Uitnodiging Algemene Ledenvergadering IG&D Bedrijvig Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Invloed situatie Rusland op zakendoen Invloed situatie Rusland op zakendoen Q&A Rijksdienst RVO situatie Oekraïne en Rusland Lees meer Laatste nieuws Doetinchems ondernemersdebat in schouwburg Amphion Doetinchems ondernemersdebat in schouwburg Amphion Lees meer Laatste nieuws Aanmeldlink Ondernemersdebat woensdag 9 maart Aanmeldlink Ondernemersdebat woensdag 9 maart Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 1: Commissie Arbeid & Scholing Video-serie IG&D - Aflevering 1: Commissie Arbeid & Scholing Lees meer Laatste nieuws Bijeenkomst 'Zakendoen over de grens' op vrijdag 20 mei aanstaande Bijeenkomst 'Zakendoen over de grens' op vrijdag 20 mei aanstaande Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D. Aflevering 2: Commissie Ruimtelijke Ordening en Infrastructuur Video-serie IG&D. Aflevering 2: Commissie Ruimtelijke Ordening en Infrastructuur Lees meer Laatste nieuws De nieuwe 'SHII' website is live! De nieuwe 'SHII' website is live! Lees meer Laatste nieuws Business event 'Alles Kump Goed' - 14 april Business event 'Alles Kump Goed' - 14 april Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 3: ZP Doetinchem Video-serie IG&D - Aflevering 3: ZP Doetinchem Lees meer Laatste nieuws ! Voorlichtingsavond ondermijning dinsdagavond 24 mei ! ! Voorlichtingsavond ondermijning dinsdagavond 24 mei ! Lees meer Laatste nieuws Wegwerkzaamheden 20 en 21 april aanstaande Wegwerkzaamheden 20 en 21 april aanstaande Lees meer Laatste nieuws 5 mei: 77 jaar vrijheid 5 mei: 77 jaar vrijheid Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 5: Commissie Duurzaam in Doetinchem Video-serie IG&D - Aflevering 5: Commissie Duurzaam in Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 4: Parkmanagement Video-serie IG&D - Aflevering 4: Parkmanagement Lees meer Laatste nieuws Save the Date: IG&D Zomerborrel! Geef je nu op! Save the Date: IG&D Zomerborrel! Geef je nu op! Lees meer Laatste nieuws Reminder: Algemene Ledenvergadering Reminder: Algemene Ledenvergadering Lees meer Laatste nieuws Webinar: Oekraiense medewerker aan het werk! Webinar: Oekraiense medewerker aan het werk! Lees meer Laatste nieuws Aftermovie Expeditie Duurzaam ondernemend Doetinchem Aftermovie Expeditie Duurzaam ondernemend Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Vanaf vrijdagavond 13 mei: Werkzaamheden knooppunt Velperbroek Vanaf vrijdagavond 13 mei: Werkzaamheden knooppunt Velperbroek Lees meer Laatste nieuws Open Bedrijvendag Doetinchem komt goed op stoom! Open Bedrijvendag Doetinchem komt goed op stoom! Lees meer Laatste nieuws Uitnodiging: Verdiepingssessie Next Step circulaire economie voor het MKB Uitnodiging: Verdiepingssessie Next Step circulaire economie voor het MKB Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 6: Commissie 'CAL' Video-serie IG&D - Aflevering 6: Commissie 'CAL' Lees meer Laatste nieuws Afscheid Hans Donderwinkel Afscheid Hans Donderwinkel Lees meer Laatste nieuws Reminder: Zomerborrel! Heb jij je al opgegeven? Reminder: Zomerborrel! Heb jij je al opgegeven? Lees meer Laatste nieuws Onderhoudswerk aan een rioolput in de rotonde Liemersweg te Doetinchem Onderhoudswerk aan een rioolput in de rotonde Liemersweg te Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Koffie inclusief Achterhoek Koffie inclusief Achterhoek Lees meer Laatste nieuws Geef je nu nog op voor de gratis energiescan! Geef je nu nog op voor de gratis energiescan! Lees meer Laatste nieuws Last call: Kom naar de IG&D Zomerborrel op woensdag 29 juni! Last call: Kom naar de IG&D Zomerborrel op woensdag 29 juni! Lees meer Laatste nieuws Keppelseweg na de zomer dicht voor groot onderhoud Keppelseweg na de zomer dicht voor groot onderhoud Lees meer Laatste nieuws Update: Covid-19 Update: Covid-19 Lees meer Laatste nieuws Heerlijke zomerborrel! Heerlijke zomerborrel! Lees meer