IG&D Doetinchem

Login

Nieuws

Pas Reform opent 100-jarig bestaan met Nieuwjaarsborrel

In 2019 bestaat Pas Reform 100 jaar! Om het Jubileumjaar feestelijk in te zetten werd op 9 januari jl. een Nieuwjaarsborrel georganiseerd, het officiële startsein voor een reeks van internationale evenementen.
Het is allemaal begonnen in 1919, toen Gerrit Pas zijn eerste broedmachine bouwde; een houten kast op poten, met petroleum gestookte verwarming.


Gerrit had niet kunnen vermoeden dat het Achterhoeks familiebedrijf een eeuw later zou zijn uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler op het gebied van broederijtechnologie, voor klanten in meer dan 100 landen.

Lees meer...

Doetinchem Onderneemt Duurzaam - december 2018

In 2018 maakten meer dan 300 ondernemers in de Achterhoek de eerste én verdergaande stappen met duurzaam ondernemen. In deze periodieke mailing nemen we u mee met wat er in de Achterhoek en specifiek in uw gemeente op duurzaam gebied gebeurt. Voelt u zich vrij deze mail door te sturen naar collega-ondernemers en hen ook te inspireren tot het boeken van meer winst met minder energie.


Wij wensen u prettige feestdagen en een duurzaam nieuw jaar!

Lees meer...

Dijkema over in andere handen

DOETINCHEM – Op woensdag 19 december hebben Karry en Ine Dijkema volledige overeenstemming bereikt over de verkoop, per 1 januari 2019, van Dijkema Ramen en Deuren aan hun neef Niels Dijkema. Daarmee is een volgende stap gezet in de ontwikkeling van Dijkema Ramen en Deuren.

Lees meer...

Whitepaper Brexit, veertig acties om vandaag mee te starten

Na uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie zal de handel met het VK op een groot aantal aspecten veranderen. Hoe de regels er straks definitief uit zullen zien en wanneer ze in zullen gaan, weten we pas als duidelijk is welke vorm de brexit op 29 maart 2019 aanneemt. Toch zijn er veel veranderingen waarvan nu al vrijwel zeker is dat Nederlandse ondernemers er mee te maken gaan krijgen. Dit document is met name bedoeld voor de ondernemer die alleen ervaring heeft met zaken doen binnen de EU en voor wie veel regels straks nieuw zullen zijn.

Lees meer...

Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst 7 januari 2019

Van een dynamisch 2018 op naar een goed gestemd 2019!
Van harte welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst.
Meld je hier aan: nieuwjaarsbijeenkomst@doetinchem.nl