IG&D Doetinchem

Login

Nieuws

Prijswinnaars Kippakket Esbro

Prijswinnaars Kippakket Esbro!

Tijdens het bedrijsbezoek bij Esbro | Groenland Kip B.V. op 9 november ging niet één maar twee winnaars met een orgineel kippakket naar huis, vers bereid door de chef-koks van Esbro. De winnaar zijn Ko van Renssen en Bert Wiltink. Geniet van het verspakket, veel (eet) plezier!!

Algemene Ledenvergadering 22 november

Terugblik Algemene Ledenvergadering IG&D
Voor de Algemene Ledenvergadering van IG&D Bedrijvig Doetinchem kwamen we gisteren, dinsdag 22 november, in grote getallen tezamen in het Amphion Theater.

Gedurende deze editie van de ledenvergadering keerde een oude traditie terug:
het Nieuwe Ledenlaantje.

Tijdens de extra lange inloop kregen ondernemers die in 2022 lid zijn geworden, de gelegenheid zich te presenteren. Daarvan werd met veel plezier en succes goed gebruik gemaakt door verschillende bedrijven als T3Live, Groenhart Houtskeletbouw, Timmerfabriek Bolder, Qfactors, Mijn Kennis, Panel Precision, VSL Verkeerseducatie en VAST.

Na een positieve kascontrole konden de jaarstukken 2021 definitief worden vastgesteld, net als de begroting 2023. De vergadering stemde in met een 2e bestuursperiode van voorzitter Jan Garretsen en bestuurslid Ko van Renssen. Bestuursleden die tussentijds aftreden zijn Linda van de Maat en Marino Marlisa. Zij werden uiteraard bedankt voor hun inzet in het bestuur.
Lees meer...

Oproep: deelname kinderen voor het 3D-printer project 2023!

Het derde seizoen van het 3D printer project Achterhoek is van start!

Doel van dit project is jongeren, jongens ÈN meisjes in de leeftijdscategorie van 10-15 jaar te interesseren voor Techniek, dus een mooie toekomst.

Ook dit jaar willen we graag kinderen van leden van IG&D de mogelijkheid geven om mee te doen aan dit unieke project!
Overigens mogen dat ook jongeren van medewerkers van je bedrijf zijn. Daarmee kun je dus ook de ouders interesseren voor innovatieve techniek.
Ook doen er kinderen van basisscholen en het VMBO mee.
Lees meer...

Terugblik: Dag van de Ondernemer

Ondernemers vieren ‘Dag van de ondernemer’

Op de ‘Dag van de ondernemer’ vieren we het ondernemerschap en bedanken we alle ondernemers voor hun durf en doorzettingsvermogen. Wethouder Hans Dales: “Onze ondernemers zijn de ruggengraat van onze maatschappij. Het hele jaar werken ze hard. Goed om ze dan één keer per jaar extra in het zonnetje te zetten.”

Meer dan 40 ondernemers luisterden naar een inspirerend verhaal van Henk Jan Wegman van Rensa company. Zij hebben de ambitie om in 2030 CO2- en energieneutraal te werken. Dat gebeurt onder het motto: ‘Eerst de beste dan de grootste’.
Lees meer...

18 november: Dag van de Ondernemer

Over de Dag van de Ondernemer

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. #dagvandeondernemer.

Aanmelden

Meld je vóór vrijdag 11 november aan voor de Dag van de Ondernemer op vrijdag 18 november 2022. Doel van de dag is ondernemers te waarderen voor hun werk. We doen dit door het organiseren van een inspirerend programma én een netwerkbuffet.

Benieuwd naar het programma en hoe je, je kunt aanmelden? Klik voor meer informatie op de paarse knop 'lees meer' en bekijk het programma!

Lees meer...

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 22 november

Algemene Ledenvergadering 22 november - meld je nu aan!

IG&D Bedrijvig Doetinchem nodigt je uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 22 november vanaf 16:00 uur in Schouwburg Amphion.

We hebben een avondvullend programma voor jou in petto waarin je volop kunt genieten van een heerlijk buffet, we je meenemen in de laatste ontwikkelingen van IG&D en je de primeur krijgt voor de IG&D jaaragenda van 2023! Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot netwerken.

Wees vanaf 16:00 uur van harte welkom en maak, tijdens de inloop tot 17:00 uur, middels het "Nieuwe Ledenlaantje" op laagdrempelige wijze kennis met nieuwe IG&D leden.

Geef je op via IG&D-app en laat je verrassen!
Lees meer...

Informatieavond digitalisering in het mkb

Op dinsdag 15 november organiseert 8RHK Ambassadeurs een informatieavond over digitalisering in het mkb bij De Steck, Raadhuisstraat 25 in Doetinchem. 


“We organiseren deze avond, omdat veel mkb’ers vragen hebben over o.a. het digitaliseren van processen en cybersecurity. Dit ontdekten we tijdens gesprekken met ondernemers tijdens het traject van de MKB-Deal Achterhoek,” aldus Evert Wolters (Programmaregisseur Smart werken en Innovatie van 8RHK Ambassadeurs).

Lees meer...

Gunstige duurzaamheidslening voor kleine ondernemingen

~ Bericht van gemeente Doetinchem ~

Gunstige duurzaamheidslening voor kleine ondernemingen

De energiekosten zijn torenhoog. Nu maar ook in de toekomst. De regelingen van de rijksoverheid heeft gemeente Doetinchem op een rij gezet.
De gemeente helpt jou als ondernemer graag met een regeling om de kosten in de toekomst te drukken! 

Wil je als kleine ondernemer of pandeigenaar jouw pand en/of bedrijfsproces verduurzamen? Dan kun je hiervoor nu een lening afsluiten met een rente van 1,6% en een looptijd tot 15 jaar. De afsluitkosten van €1.500 voor deze leningen neemt gemeente Doetinchem voor haar rekening. Het maximum leenbedrag is €50.000.

Meer informatie hierover is te vinden op de website van AGEM.
Lees meer...

Bedrijventerreinen De Huet en Keppelseweg starten aanpak verduurzaming

~ Groot nieuws! ~

Parkmanagementorganisaties De Huet en Keppelseweg gaan aan de slag met verduurzamen!

Voor een eerste inventarisatie van mogelijkheden op de betreffende bedrijventerreinen deelt gemeente Doetinchem in de kosten. Zo wordt, om de energiebehoefte op de bedrijvenparken in beeld te kijgen, een partij ingeschakeld. Het doel is middels een dashboard inzichtelijk te maken op welke vlakken er 'verduurzaamd' kan worden en slimme oplossingen aan te dragen.

Lees meer...

Aftermovie | Terugblik Open Bedrijvendag Doetinchem

Aftermovie Open Bedrijvendag Doetinchem

Als initiatiefnemer van Open Bedrijvendag Doetinchem blikken wij - samen met de zestal parkmanagementorganisaties - met een grote glimlach terug op een geslaagde, eerste editie van het unieke evenement dat plaatsvond op 23|24 september in Doetinchem, Wehl, Gaanderen en Terborg!

Tijdens het evenement openden 45 deelnemende bedrijven hun deuren voor bezoekers en zetten zij zich daarmee in de schijnwerpers. Enerverend om te zien hoe de verschillende organisaties zichzelf presenteerden en bezoekers meer dan gastvrij verwelkomden.
Lees meer...

Attentie: nieuwsbericht PM Energie | Persbericht Oprichting Streekenergie Grootzakelijk

Graag attenderen wij je ter kennisgeving op bijgevoegd nieuwsbericht m.b.t. hoge marges enerigeleveranciers en p het persbericht Oprichting Streekenergie Grootzakelijk.

Zie PDF's bijgevoegd onder 'bestanden'.
Lees meer...

Bedrijfsbezoek Esbro | woensdag 9 november: Geef je nu op!

Op woensdag 9 november vindt het Bedrijfsbezoek bij Groenland Kip B.V. | Esbro plaats. 

Tijdens dit evenement krijgen we na een welkomstwoord van Edward Windhorst (CEO Esbro) in de fabriek op de prachtige, zichtlocatie in Wehl een uniek kijkje achter de schermen.

Tijdens de rondleiding krijgen we alle plekken in de fabriek te zien. Daarmee komen we op plekken waar je anders nooit komt! Ook worden we culinair verrast door de Inhouse chef-kok Berry van de Ven. Gedurende de gehele bijeenkomst staat het je vrij vragen te stellen. Verwonder je over de vernuftige technieken van de meest moderne pluimveeslachterij van Nederland en laat je deze middag onderdompelen in de smakelijke 'home-made' kipproducten van hoogwaardige kwaliteit van Esbro.

Lees meer...

Toppers uit Oekraine aan de slag bij Royal Pas Reform

Mooi om te zien hoe wij als IG&D in de bemiddeling van deze toppers uit Oekraïne een bijdrage hebben kunnen leveren. Mede dankzij onze inzet werken zij met veel plezier bij Pas Reform! Daar word je toch blij van?

Bezoek de Open Bedrijvendag Doetinchem

~ Het is bijna zover ~

Het aftellen is van start!
Nog een paar dagen en dan openen maar liefst 45 bedrijven in de gemeente Doetinchem hun deuren voor het grote publiek. Tijdens de Open Bedrijvendag Doetinchem op 23 en 24 september kan iedereen kennis maken met bedrijvig Doetinchem. En dat begint al over 3 dagen!

"Een unieke kans om een kijkje in de keukens van de verschillende bedrijven te nemen.
Interessant voor jou als ondernemer om andere ondernemers, hun ondernemersverhaal en hun manier van werken beter te leren begrijpen, elkaar te inspireren en van elkaar te leren."

Organisatie in volle gang
Er is in de afgelopen maanden door de deelnemers en de organisatie hard gewerkt om de eerste editie van de Open Bedrijvendag Doetinchem tot een uniek evenement en groot succes te maken. Bezoekers worden getrakteerd op inspirerende rondleidingen en kunnen met eigen ogen zien hoe producten gemaakt worden. Ook de dienstverlenende bedrijven die deelnemen, presenteren zich met boeiende programma’s en tonen trots waartoe ze in staat zijn.

Zo maak je als collega ondenemer kennis met uiteenlopende productieprocessen, de logistieke organisatie binnen bedrijven en zie je hoe dienstverleners hun klanten optimaal ondersteunen. Maar bovenal ontmoet je de gedreven en enthousiaste ondernemers en hun medewerkers die je graag alles vertellen over hun werk! Hoe leuk is dat???
Lees meer...

12 oktober: Congres 'Better Safe Than Sorry'

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert in de Week van de Veiligheid op 12 oktober het Congres in Cyberspace ‘Better Safe Than Sorry.

Reden Congres
De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele, ondermijnende activiteiten: phishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude, spyware om maar enkele vormen te noemen. Better Safe Than Sorry is een congres voor jou als ondernemer, uw onderneming en jouw medewerker(s).
Lees meer...

Tijdelijke afsluiting C. Missetstraat - vanaf 28 september

Gaswal – C. Missetstraat tijdelijk afgesloten vanaf 28 september

Begin maart 2022 is een automobilist tegen een kunstwerk op de Gaswal gebotst. Binnenkort starten de werkzaamheden om de schade te herstellen. Dit gaat voor verkeersoverlast zorgen. 

Van woensdag 28 september tot en met maandag 3 oktober is de weg tijdelijk afgesloten

De Gaswal – C. Missetstraat wordt tijdelijk voor de werkzaamheden afgesloten. Dit omdat het repareren van het kunstwerk en het wegdek nogal wat werk en tijd met zich meebrengt. Denk aan het weghalen van het kunstwerk en het afgraven van de bodem door de bodemvervuiling die is ontstaan door lekkende vloeistoffen uit de auto. Hierdoor moet een ook een klein deel van het straatwerk en een klein deel van het blauwe fietspad worden vervangen.

Automobilisten worden omgeleid, fietsers kunnen route blijven gebruiken.

Lees meer...

Van de bestuurstafel

Van de IG&D bestuurstafel;

Na het zomerreces zjin we weer van start! Tijdens het overleg van het Algemeen Bestuur IG&D op 25 augustus 2022 zijn, onder andere, de volgende zaken aan de orde geweest:

 • Monitoring en bereikbaarheid (afsluiting) Keppelseweg
 • Omgevingsvisie in relatie BIVA (Bedrijventerreinen In VerAndering – toets omgevingsvisies)
 • EvaluatieConvenant Reclameheffing 4 bedrijventerreinen (september 2022)
 • Stand van zaken Open Bedrijven Dagen – 45 deelnemers
 • Schriftelijke reactie gemeente Doetinchem, afsluiting rotonde de Huet
 • Leerlingen voortgezet onderwijs betrokken bij opening Open Bedrijvendagen
 • Procedure verhalen kosten verduidelijken bij wegblijven ledenbijeenkomsten
 • Bijeenkomst jonge ondernemers wordt verplaatst naar oktober 2022
 • ALV wordt verplaatst van 29 november naar 22 november 2022 i.v.m. WK voetbal
 • Brainstorm veranderagenda en organisatie IG&D
Lees meer...

Open Bedrijvendag Doetinchem: vrijwilligers gezocht

Open Bedrijvendag Doetinchem: vrijwilligers gezocht

Kom je ons helpen bij de allereerste Open Bedrijvendag Doetinchem?

Op vrijdag 23 september en zaterdag 24 september vindt de Open Bedrijvendag Doetinchem plaats. Bijna 50 bedrijven zetten de deuren deze dagen open voor publiek.
We zoeken nog enkele vrijwilligers die ons kunnen helpen? We hebben functies voor oa; een gastvrouw/gastheer. Dit betreft een contactpersoon voor deelnemende bedrijven op een bedrijvenpark. Wat je onder andere doet:

 • Het monitoren van de gang van zaken tijdens het evenement op een bedrijvenpark;
 • Het ondersteunen bij Social Media en binnenkomende vragen.

We informeren je via een duidelijke briefing wat precies de bedoeling is. We zorgen dat je herkenbaar bent als vrijwilliger en natuurlijk voor een hapje en drankje op zijn tijd.
Lijkt het je leuk om een handje te helpen en ben je beschikbaar op 23 september tussen 14:30 - 17 uur en/of op 24 september tussen 09:30 - 17 uur, stuur een mail aan secretariaat@openbedrijvendagdoetinchem.nl of bel met Carla op 06 - 23919521.

Android gebruikers: Heb jij de verhuismelding al gehad?

Heb jij als Android gebruiker (Samsung, HTC en overige toestellen die op Android draaien) de pushmelding van de nieuwe IG&D-app via het vernieuwde platform van onze leverancier Bundeling al voorbij zien komen in IG&D-app?

Geen zorgen! Dit is een vertrouwd bericht en kun je gerust openen. Wegens een Google Play-app store regelwijziging is de app van IG&D verhuisd naar een nieuw platform. Download en installeer deze vernieuwde IG&D-app via Google Play Store om toegang te krijgen tot de nieuwe IG&D-app.

Hoe installeer je de nieuwe app?
Volg voor het installeren de instructies zoals je deze in jouw beeldscherm krijgt bij het openen van IG&D-app.

Stap 1: Onderstaande melding krijg je in beeld. Druk op "Volgende".

(open het volledige bericht voor nadere instructies)

Lees meer...

Nieuwe reeks Masterclasses RCT Gelderland i.s.m. de Steck

~ Opgelet: Nieuwe reeks Masterclasses RCT Gelderland i.s.m. Innovatiecentrum de Steck ~

In samenwerking met RCT Gelderland organiseert Innovatiecentrum de Steck een nieuwe serie Masterclasses voor ondernemers. Deze masterclasses mag je niet missen omdat er actuele en relevante informatie wordt gedeeld door mensen die midden in de dagelijkse praktijk staan, in een open setting waarin ruimte is voor eigen inbreng en vragen. Alle masterclasses worden van 16.00 tot 18.00 uur gehouden bij de Steck in Doetinchem, met een netwerkborrel ter afsluiting.

Je kunt je per masterclass aanmelden. Wacht niet te lang, want vol = vol.
Lees meer...

Doetinchem krijgt crisisnoodopvang naast het politiebureau

Crisisnoodopvang vluchtelingen vanaf 22 augustus naast politiebureau Doetinchem

Vanaf 22 augustus krijg gemeente Doetinchem een crisisnoodopvang voor vluchtelingen. Deze komt naas het politiebureau in Doetinchem.


Als gevolg van overvolle asielzoekerscentra (AZC) heeft de Rijksoverheid vai veiligheidsregio's aan alle gemeenten gevraagd zorg de dragen voor extra opvang voor vluchtelingen. De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland heeft besloten dat de crisisnoodopvang van onze regio in Doetinchem komt. Als centrumgemeente wil Doetinchem haar steentje bijdragen.

Vanaf ongeveer 22 augustus tot eind 2022 vangt Doetinchem 225 vluchtelingen op in een crisisnoodopvang (CNO). Deze crisisnoodopvang komt naast het politiebureau in Doetinchem op de hoek van de Industriestraat en de Ambachtstraat. Omdat het nog een paar weken duurt voordat deze crisisopvang opent, weet de gemeente nog niet wat de samenstelling is van de groep die in Doetinchem wordt opgevangen.

Lees meer...

Kascontrole IG&D jaarrekening 2021

Kascontrole IG&D jaarrekening 2021

Op maandag 11 juli jl. hebben mevrouw A. Klinkenberg en de heer T. Loef, namens de IG&D leden de jaarstukken over het IG&D verenigingsjaar 2021 gecontroleerd en akkoord bevonden. Als gevolg van Covid-19 maatregelen heeft de kascontrole 2021 later dan gebruikelijk plaatsgevonden.

De goedkeurende verklaring is inmiddels onder het item vergaderstukken terug te vinden.

Formele goedkeuring
De formele goedkeuring van deze kascontrole over 2021 vindt plaats tijdens Algemene Ledenvergadering op 29 november 2022.

Bestuur IG&D

Save the date: Congres Achterhoek Monitor 8 december 2022

‘Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn’ met de zomervakanties voor de deur en de agenda’s die daarna voor het najaar vollopen:

Alweer voor het derde jaar op rij organiseert 8RHK ambassadeurs het Achterhoek Monitor Congres. Dit jaar op 8 december 2022 in de middag. Blok jij ook vast je agenda?

Wat is het?
Hét moment om bijgepraat te worden over de laatste cijfers en feiten van de Achterhoek. Met een duiding daarvan vanuit verschillende hoeken: ondernemers en professionals vanuit het bedrijfsleven, bestuurders en natuurlijk vanuit de onderzoekshoek. Vorig jaar was het congres digitaal te volgen vanwege coronamaatregelen, de organisatie hoopt dit jaar natuurlijk al die online bezoekers in een zaal te mogen ontvangen! Meer informatie volgt in het najaar.
Lees meer...

Meld je op de valreep aan als deelnemer voor Open Bedrijvendag Doetinchem!

Nog even en het is zover: op 23 | 24 september 2022 openen tijdens Open Bedrijvendag Doetinchem circa 50 bedrijven in Doetinchem, Wehl, Terborg, Gaanderen en omgeving hun deuren voor bezoekers, geïnteresseerden, studenten en mogelijk wel toekomstig medewerkers.
Tijdens dit unieke event, dat voor het eerst plaatsvindt in gemeente Doetinchem en gemeente Oude IJsselstreek, zetten deelnemende zich bij deze doelgroep op originele wijze in de kijker. Het doel van Open Bedrijvendag Doetinchem is het vergroten van (naams)bekendheid en zichtbaarheid van Doetinchemse ondernemers.
Lees meer...

Zomergroet IG&D!

Het is officieel zomer en dat merk je aan alles! De zon heeft al flink wat zonuren laten zien dit jaar en de schoolvakantie is van start!

Met het heerlijke vooruitzicht van de zomerperiode (of zomervakantie) voor de boeg is het even tijd om lekker te ontspannen, tot rust te komen en weer op te laden voor het tweede deel van het jaar!

Namens IG&D wensen wij jou een onvergetelijke zomer toe!
Lees meer...

Heerlijke zomerborrel!

~ IG&D Zomerborrel! ~

Met ruim 60 man gingen we gisteren onder de stralende zon tijdens de IG&D Zomerborrel/barbecue bij Pitch&Putt Golf de baan op!

Nadat de eerste prijs door het beste team werd binnengesleept, was het tijd om heerlijk te chillen op het terras onder het genot van een (verkoelend) drankje, smakelijk vlees vanaf de barbecue en opzwepende muziek van coverband Joint Adventure.


De avond werd afgesloten met een gastoptreden van niemand minder dan Wim Maatman.

Zo zijn we in een zomerse setting zijn met een mooie groep mensen op ontspannen wijze met elkaar in contact gekomen. En wat was het genieten!

Als je het ons vraagt, smaakt dit naar meer....

Lees meer...

Update: Covid-19

Bijgevoegde brief met een COVID-19 update in PDF bestand is vorige week verstuurd aan alle leden van VNO-NCW en MKB Nederland.

In de brief vanuit VNO-NCW en MKB Nederland wordt gerefereerd aan de Kabinetsbrief die vorige week is verstuurd waarin het kabinet, bij een nieuwe opleving van Corona, pleit voor het zo lang mogelijk open houden van de samenleving.
Lees meer...

Keppelseweg na de zomer dicht voor groot onderhoud

OPGELET!
Na de zomer gaat de Keppelseweg dicht voor groot onderhoud

De Keppelseweg is een van de belangrijke doorgaande wegen in Doetinchem. Na bijna 40 jaar wordt deze weg vanaf dinsdag 16 september 2022 vernieuwd. Tot en met het einde van het jaar is de weg (deels) afgesloten. Het (vracht)verkeer wordt omgeleid. Bedrijven en winkels blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

De vernieuwing van de weg gaat in twee fasen

In de eerste fase wordt de weg vanaf de Energieweg tot aan de bebouwde komgrens nabij Keppelseweg 210 vernieuwd. Vanaf daar richting Langerak is de Keppelseweg een provinciale weg en is de provincie verantwoordelijk voor het onderhoud.

De tweede fase start op 10 oktober 2022. In deze fase wordt er gewerkt aan de weg vanaf de Energieweg tot aan de Loolaan/IJsselstraat.
Lees meer...

Last call: Kom naar de IG&D Zomerborrel op woensdag 29 juni!

Heb jij je al opgegeven voor de IG&D Zomerborrel op woensdag 29 juni? Dit is jouw laatste kans dit alsnog te doen!

Veel IG&D leden hebben zich reeds aangemeld voor deze zomerse barbecueborrel bij Pitch & Putt te Doetinchem, maar er is nog plek voor een 10-tal laatste IG&D'ers.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
De 10 nog vrije, beschikbare plekken zijn nog door jou in te vullen tot en met uiterlijk dinsdag 28 juni om 18:00 uur. Dan komen deze plekken te vervallen en kun je, je niet meer opgeven.
Lees meer...

Geef je nu nog op voor de gratis energiescan!

Tot en met 30 juni hebben organisaties nog de tijd zich aan te melden voor de gratis energiescan die verzorgd wordt door Achterhoek Onderneemt Duurzaam.
Lees meer...

Koffie inclusief Achterhoek

Koffie inclusief Achterhoek

In de week van 20 t/m 24 juni organiseert Platform bind! samen met het WerkgeversServicepunt Achterhoek en VNO-NCW Achterhoek de week van ‘Koffie-inclusief-Achterhoek’: Verschillende Achterhoekse inclusieve werkgevers zetten een kopje koffie of thee en vertellen dan meteen hoe ze mensen met een arbeidsbeperking succesvol in hun organisatie aan het werk hebben.

Deze werkgevers hebben zo minder last van personeelstekorten, krijgen eerder opdrachten (met MVO-verplichtingen) én maken de wereld een stukje mooier. Elke werkgever zoomt in op een specifiek aspect van inclusie waar hij/zij mee te maken heeft (participatiebanen, dagbesteding, Wajong, PSO, SROI et cetera).  

Lees meer...

Onderhoudswerk aan een rioolput in de rotonde Liemersweg te Doetinchem

Onderhoudswerk aan een rioolput in de rotonde Liemersweg te Doetinchem

In opdracht van Buha b.v. gaat aannemersbedrijf Van den Broek Putsteltechniek Heteren reparatie uitvoeren aan een rioolput in de rijbaan van de rotonde Liemersweg.

Het is in de rijbaan aan de zijde Edisonstraat, rijbaan stad uit.
Het is kortdurend herstelwerk en duurt een paar uur.

Omleiding
Tijdens deze werkzaamheden is een klein deel van de rijbaan op de rotonde, stad uit, afgesloten. Verkeer richting Wehl en woonwijk De Huet wordt omgeleid over het Bedrijventerrein De Huet.
Het verkeer vanuit de Edisonstraat wordt langs het werk geleid middels bebakening en met begeleiding van een verkeersregelaar (zie afbeelding).

Lees meer...

Reminder: Zomerborrel! Heb jij je al opgegeven?

Op woensdag 29 juni organiseert IG&D Bedrijvig Doetinchem dé IG&D zomerborrel. In een ontspannen, lounge setting komen we vanaf 16:00 uur bij elkaar bij Pitch&Putt in Doetinchem. Onder het genot van een hapje en een fris drankje, gaan we tijdens deze ontspannen doch actieve bijeenkomst de baan op. We sluiten af met een overheerlijke barbecue. Live muziek wordt deze middag/avond verzorgd door de Achterhoekse coverband Joint Adventure.

Sleep jij met het winnende team de eerste prijs in de wacht?

Geef je nu op. Doe dit voor 25 juni via IG&D-app. Introducés zijn meer dan welkom!

Afscheid Hans Donderwinkel

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 24 mei 2022 nam IG&D Bedrijvig Doetinchem afscheid van Hans Donderwinkel, die na ruim 42 jaar zijn rol van uitvoerend secretaris heeft overgedragen. Hans is benoemd tot erelid van IG&D Bedrijvig Doetinchem en werd bovendien verrast met een Zilveren Eremedaille van de gemeente Doetinchem.

Video-serie IG&D - Aflevering 6: Commissie 'CAL'

Jaaroverzichten opstellen, uitnodigingen voor bijeenkomsten, activiteiten organiseren, leden werven... 

De vraag is niet wat de Commissie CAL, afgekort voor 'Communicatie, Activiteiten & Ledenwerving' allemaal doet, maar wat niet...?! Wil jij daar achter komen?

Samen met  waarin HTC De Kruisberg, Pitch & Putt, Stanstechniek Gaanderen & Carwash & Co zijn we in staat geweest op ludieke wijze de commissie CAL voor het voetlicht te brengen. 

Lees meer...

Uitnodiging: Verdiepingssessie Next Step circulaire economie voor het MKB

Verdiepingssessie 1: Next step circulaire economie

Datum:
dinsdag 24 mei, 09:00 - 10:30

Locatie:
Online (ga naar Teamslink)

Tijdens deze online sessie van Kennisnetwerk Regionale Economie worden vragen, wensen en behoeften van mkb-ondernemers, kennisinstellingen, branche- en regionale mkb-organisaties op het gebied van circulaire transitie.

De sessie is bij te wonen via deze link

Lees meer...

Open Bedrijvendag Doetinchem komt goed op stoom!

Persbericht

Open Bedrijvendag Doetinchem komt goed op stoom!

Bijna 40 bedrijven en organisaties hebben zich als deelnemer ingeschreven
De deelnemende bedrijven gebruiken de Open Bedrijvendag Doetinchem om zich te presenteren aan inwoners, scholieren, studenten en andere belangstellenden uit de regio. Ze laten de bezoekers kennismaken met de mooie innovaties en soms uitdagende productieprocessen, die anders achter de muren van bedrijven verstopt blijven. Daarmee biedt de Open Bedrijvendag Doetinchem een uniek inkijkje in de techniek, productie, innovatie en ambachten, die de bedrijvenparken in de gemeente Doetinchem herbergen.

Inschrijven
Geïnteresseerde bedrijven in Gaanderen, Wehl en Doetinchem kunnen zich nog tot 15 juli inschrijven voor deelname aan de Open Bedrijvendag Doetinchem via schrijf je hier in.

 

Lees meer...

Vanaf vrijdagavond 13 mei: Werkzaamheden knooppunt Velperbroek

Onderhoudswerkzaamheden knooppunt Velperbroek


Vanaf komende vrijdagavond 13 mei (22:00 uur) tot maandagochtend 16 mei (05:00 uur) voert
Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit aan knooppunt Velperbroek.


Het knooppunt is inclusief op- en afritten tussen genoemde tijdstippen volledig afgesloten voor verkeer.Het verkeer moet rekening houden met hinder en een omleiding met een extra reistijd van circa 30 minuten

Omleidingsroutes
Bekijk voor aangegeven omleidingsroutes bijgevoegde kaart.

Lees meer...

Aftermovie Expeditie Duurzaam ondernemend Doetinchem

Benieuwd naar de Aftermovie van de bijeenkomst Expeditie Duurzaam ondernemend Doetichem die plaatsvond op 13 april?
Linda van de Maat neemt je in deze video mee op expeditie! Bekijk het hier.
Lees meer...

Webinar: Oekraiense medewerker aan het werk!

Lees meer...

Reminder: Algemene Ledenvergadering

Reminder: Algemene Ledenvergadering 24 mei aanstaande
We hebben de Algemene Ledenvergadering meerdere keren moeten verplaatsen, maar deze keer vindt de IG&D bijeenkomst dan toch écht plaats. De ledenvergadering zal deze keer plaatsvinden bij HTC De Kruisberg. Naast de Algemene Ledenvergadering staat deze bijeenkomst in het teken van het afscheid van Hans Donderwinkel, die afgelopen oktober na 42 jaar het stokje van uitvoerend secretaris overdroeg aan Jos Tiemessen. Als altijd is er voldoende gelegenheid tot netwerken onder genot van hapje en drankje.

Geef je op
Wanneer je nog niet bent aangemeld, kun je dit alsnog doen via de IG&D-app. Wanneer je je al eerder hebt aangemeld, heb je een email ontvangen met de gewijzigde datum van de ALV. Eventueel kun je je aanmelding in de IG&D-app onder het onderdeel ‘Activiteiten’ controleren.

Wil je, je aanmelden voor deze bijeenkomst, maar ben je niet ingelogd op IG&D-app? Stuur voor inlogcodes een e-mail naar support@igddoetinchem.nl.

Belangrijk
Ben je aangemeld en kun je onverhoopt niet aanwezig zijn? Laat dit om onnodige kosten te voorkomen uiterlijk op 19 mei a.s. per e-mail weten (support@igddoetinchem.nl).

Save the Date: IG&D Zomerborrel! Geef je nu op!

SAVE THE DATE

Op 29 juni organiseert IG&D Bedrijvig Doetinchem dé IG&D zomerborrel. In een ontspannen, lounge setting komen we vanaf 16:00 uur bij elkaar bij Pitch&Putt in Doetinchem. Onder het genot van een verkwikkend hapje en een drankje, gaan we tijdens deze ontspannen bijeenkomst de baan op. We sluiten af met een overheerlijke barbecue. De muziek wordt deze middag/avond verzorgd door de Achterhoekse coverband Joint Adventure.

Video-serie IG&D - Aflevering 4: Parkmanagement

Parkmanagement is een structurele samenwerking tussen ondernemers en gemeenten bedoelt om de beeldkwaliteit van een bedrijventerrein te verbeteren en behouden.

In onze vierde aflevering van onze video-serie over de commissies van IG&D Bedrijvig Doetinchem belichten wij de commissie #parkmanagement.

Wil jij meer te weten komen over waar de commissie Parkmanagement onder leiding van Jan Garretsen voor staat en waar zij aan bijdragen?

Lees meer...

Video-serie IG&D - Aflevering 5: Commissie Duurzaam in Doetinchem

Video-serie IG&D - Aflevering 5: Commissie Duurzaam in Doetinchem

Commissie 'DUID'
De commissie 'DUID' staat voor Duurzaam in Doetinchem. Onder leiding van Linda van de Maat houdt deze commissie zich samen met parkmanagementorganisaties, de gemeente Doetinchem en Achterhoek Onderneemt Duurzaam (kortweg AOD) bezig met duurzaamheidsprojecten.

Projecten
Zo wordt er vanuit het circulariteitsproject op bedrijventerrein Wijnbergen samengewerkt met de Hogeschool HAN en zijn er bij de voorbereidingen van het duurzaamheidsproject op industrieterrein Verheulsweide leerlingen van het Zone.college betrokken. Op die manier wordt de kennis verrijkt en verbreed!

Lees meer...

5 mei: 77 jaar vrijheid

Voor het eerst in twee jaar tijd vieren we weer Bevrijdingsdag! Dit jaar vieren we 77 jaar vrijheid. We vieren dat we in vrijheid kunnen leven. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Temeer is het van belang stil te staan bij het feit dat dit niet vanzelfsprekend is.

De opbrengst van het festival wordt gebruikt om lokale hulpverlenende organisaties te helpen. 

Wegwerkzaamheden 20 en 21 april aanstaande

Geplande werkzaamheden
Op woensdagavond 20 april tot donderdagmorgen 21 april zijn er tussen 19:00 uur en 06.00 uur werkzaamheden gepland! Ook op donderdagavond 21 april tot vrijdagmorgen vindt op dezelfde tijden werkzaamheden plaats. De werkzaamheden worden dus in de nacht en avond uitgevoerd.

Lees meer...

! Voorlichtingsavond ondermijning dinsdagavond 24 mei !

In vervolg op de 'Kiek Uut' talkshows die vorig jaar door onder andere gemeente Doetinchem zijn georganiseerd, wordt op dinsdagavond 24 mei een voorlichtingsavond over ondermijning georganiseerd.

De Achterhoek is de afgelopen jaren meerdere keren geconfronteerd met georganiseerde criminaliteit en de gevolgen daarvan voor bedrijven. Aangetroffen drugslabs en hennepkwekerijen wijzen erop dat (internationale) drugssyndicaten de regio weten te vinden

 

Lees meer...

Video-serie IG&D - Aflevering 3: ZP Doetinchem

Op een frequente en consistente wijze met een duidelijk plan en programma voor ogen events organiseren op inspirerende plekken met motiverende sprekers en/of onderwerpen voor zelfstandig professionals in/om Doetinchem dat is waar ZP Doetinchem voor staat.

Wil jij weten wat de commissie ZP Doetinchem zoal voor haar leden doet en waarom het goed is lid te zijn van ZP Doetinchem? Wim Maatman en Lucinde Hesselink vertellen je er alles over in deze aflevering van de video-serie van IG&D Bedrijvig Doetinchem.

Business event 'Alles Kump Goed' - 14 april

Het Alles Kump Goed business event op donderdag 14 april, vanaf 17.00 uur in Amphion is hét moment waarop ondernemend Doetinchem weer
samenkomt. Kom jij ook? Tot en met 7 april is een stoel voor je gereserveerd.

Kijk mee, netwerk, laat je inspireren en ga weer met elkaar in gesprek.
In de bijlage tref je het volledige programma van deze bijzondere avond in het teken van The Passion.

Lees meer...

De nieuwe 'SHII' website is live!

SmartHub Incubator Industry (SHII) is volop in ontwikkeling! Het afgelopen anderhalf jaar hebbnen zij zeker niet stil gezeten. Sterker nog, er is veel gebeurd! Zo hebben zij 35 starters laten pitchen en hen van goede feedback voorzien. Mede daardoor zijn zij in staat momenteel 24 starters, 10 alumni en andere starters actief te begeleiden naar ondernemerschap.

Om alle mooie successen en verhalen te bundelen is een nieuwe website ontwikkeld!
Deze website geeft de mogelijkheid om de positie van SmartHub Incubator Industry propositie in de buitenwereld nog beter tot zijn recht te laten komen. Daarnaast biedt het de ruimte om meer zichtbaarheid te creëren voor het ecosysteem van starters, ondernemingen, onderwijs en overheid.

Lees meer...

Video-serie IG&D. Aflevering 2: Commissie Ruimtelijke Ordening en Infrastructuur

Er voor zorgen dat gemeente Doetinchem een aantrekkelijke centrumgemeente is, met goede voorzieningen, bereikbaar en mobiliteit, dat is waar de commissie Ruimtelijke Ordening & Infrastructuur zich mee bezig houdt.

Namens de commissie Ruimtelijke Ordening en Infrastructuur neemt Alwin Schweckhorst van Rabelink Logistics deel in het Achterhoek Board. In deze tweede aflevering van de zesdelige video-serie over commissies van IG&D Bedrijvig Doetinchem geeft de managing director van het logistieke bedrijf zijn visie op de ontsluiting van de Achterhoek.
Lees meer...

Bijeenkomst 'Zakendoen over de grens' op vrijdag 20 mei aanstaande

Op vrijdag 20 mei vindt de netwerkbijeenkomst ‘Zakendoen over de grens’ bij De Steck te Doetinchem plaats. 

De bijeenkomst over zakendoen over de grens is bedoeld voor innovatieve MKB-bedrijven rondom Doetinchem, de regio Achterhoek en Kreis Kleve. Het doel is tijdens de bijeenkomst ca. 100 Duitse en Nederlandse deelnemers te begroeten!

Lees meer...

Video-serie IG&D - Aflevering 1: Commissie Arbeid & Scholing

Vanaf vandaag brengt IG&D Bedrijvig Doetinchem een gloednieuwe, zesdelige video-serie uit waarin activiteiten van onze commissies belicht worden.

De eerste aflevering trappen we af met de commissie Arbeid & Scholing waarvoor we bij Varex Imaging Nederland BV zijn!

In de video illustreert Ko van Renssen van Renssen, als voorzitter van de commissie, kort en krachtig waarvoor IG&D leden bij hen terecht kunnen en vertelt hij over de nieuwe webpagina met stage- en subsidiemogelijkheden welke onlangs op onze website is gelanceerd

Lees meer...

Aanmeldlink Ondernemersdebat woensdag 9 maart

Het Ondernemersdebat is op woensdagavond 9 maart om 19.30 uur.  Via dit formulier meld je, je aan!

Tijdens deze avond gaan lijsttrekkers van alle partijen met elkaar in debat over o.a. (verkeers)veiligheid, duurzaamheid en vitaliteit van de binnenstad. Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 18.30 uur: inloop;
19.30 uur: start programma - eerste gedeelte van de avond
20:45 uur: pauze;
21:00 uur: vervolg programma - tweede gedeelte van de avond;
22:00 uur: (netwerk)borrel

Lees meer...

Doetinchems ondernemersdebat in schouwburg Amphion

DOETINCHEM - Het ondernemersdebat met de lijsttrekkers van de Doetinchemse partijen is woensdagavond 9 maart in de kleine zaal van schouwburg Amphion. Het debat wordt geleid door Erik Hagelstein en Henny Haggeman van De Gelderlander.


Het debat voor de gemeenteraadsverkiezingen gaat uit van Ondernemersvereniging Doetinchem (OVD) en de bedrijvenkring IG&D. De tien lijsttrekkers zullen met elkaar in de debat gaan aan de hand van stellingen. Daarbij komen onder meer verkeersveiligheid, betrouwbare overheid en de Doetinchemse binnenstad aan de orde.

Lees meer...

Invloed situatie Rusland op zakendoen

Q&A Rijksdienst RVO situatie Oekraïne en Rusland

Sinds de Russische inval in Oekraïne komen er bij instanties als Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) veel vragen binnen van ondernemers over de gevolgen van dit conflict voor de handel. Daarom is er een speciale webpagina ingericht waar je antwoorden vindt op veelgestelde vragen in verband met de situatie tussen Rusland en Oekraïne.

Wil je bijvoorbeeld weten welke invloed de sitautie in Oekraïne op jouw bedrijf heeft? Wat huidige situatie is, welke sancties er zijn en welke vedere gevolgen dit heeft op economie, luchtvracht en personeel?
Lees meer...

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering IG&D Bedrijvig Doetinchem

De Algemene Ledenvergadering van IG&D Bedrijvig Doetinchem vindt plaats op dinsdag 24 mei vanaf 16:00 uur bij HTC De Kruisberg. De bijeenkomst start met de Algemene Ledenvergadering. Na een korte pauze staat het tweede deel van deze netwerkbijeenkomst in het teken van het afscheid van Hans Donderwinkel. Hij droeg als uitvoerend secretaris van IG&D Bedrijvig Doetinchem in oktober 2021, na 42 jaar, het stokje over aan Jos Tiemessen. Als altijd, is er na het formele deel voldoende gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en drankje en uiteraard wordt gezorgd voor een overheerlijk buffet.
Lees meer...

Lancering vernieuwde webpagina Arbeid & Scholing

De vernieuwde webpagina van de commissie Arbeid & Scholing met onder andere informatie over subsidieregelingen, scholingsmogelijkheden en stageplaatsen en -opdrachten is gelanceerd!

De nieuwe webpagina van de commissie Arbeid & Scholing op de website van IG&D Bedrijvig Doetinchem is voor en door leden opgesteld. Op de pagina zie je in één oogopslag welke scholings- en of subsidiemogelijkheden er zijn, welke stageplaatsen en –opdrachten er beschikbaar zijn bij andere IG&D leden en ook bij welke projecten de commissie betrokken is.

Lees meer...

RTL Z 'How It's Done' in Doetinchem!

‘Hoe zorgen inwoners, ondernemers en de overheid er samen voor dat we verduurzamen en onszelf voorbereiden op de toekomst?’

Lees meer...

Techniekdag Achterhoek

De Techniekdag Achterhoek vindt dit jaar plaats op 11 juni 2022 bij Kramp in Varsseveld

VNO-NCW Midden, 8RHK Ambassadeurs en Kramp organiseren samen met regionale partners en het bedrijfsleven op zaterdag 11 juni a.s. een Techniekdag in de Achterhoek. De Techniekdag vindt plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn bij Kramp in Varsseveld.
Lees meer...

IG&D brengt Nieuwjaarspresentje langs!

IG&D Bedrijvig Doetinchem wenst je een bruisend 2022! Om het nieuwe jaar 2022 goed te beteugelen, brengen wij op een onverwacht moment deze of volgende week een aangenaam Nieuwjaarspresentje bij jou langs. Kortom, wie weet tot ziens!

Nieuwe whitepaper

Bent je winkelier of horecaondernemer en wil je graag energiekosten besparen en duurzaam ondernemen? Wij helpen je graag op weg en bieden je handvatten om stappen te zetten. In deze whitepaper krijg je praktische tips en lees je welke maatregelen jou collega-ondernemers al hebben genomen.
Lees het in de nieuwe whitepaper!

De IG&D-app voor onze leden is gelanceerd!

Heb je een vraag of een probleem met de toegang tot de app? Neem contact op met: support@igddoetinchem.nl
Ledenbijeenkomsten
Laatste nieuws De IG&D-app voor onze leden is gelanceerd! De IG&D-app voor onze leden is gelanceerd! Lees meer Laatste nieuws Nieuwe whitepaper Nieuwe whitepaper Lees meer Laatste nieuws IG&D brengt Nieuwjaarspresentje langs! IG&D brengt Nieuwjaarspresentje langs! Lees meer Laatste nieuws Techniekdag Achterhoek Techniekdag Achterhoek Lees meer Laatste nieuws RTL Z 'How It's Done' in Doetinchem! RTL Z 'How It's Done' in Doetinchem! Lees meer Laatste nieuws Lancering vernieuwde webpagina Arbeid & Scholing Lancering vernieuwde webpagina Arbeid & Scholing Lees meer Laatste nieuws Uitnodiging Algemene Ledenvergadering IG&D Bedrijvig Doetinchem Uitnodiging Algemene Ledenvergadering IG&D Bedrijvig Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Invloed situatie Rusland op zakendoen Invloed situatie Rusland op zakendoen Q&A Rijksdienst RVO situatie Oekraïne en Rusland Lees meer Laatste nieuws Doetinchems ondernemersdebat in schouwburg Amphion Doetinchems ondernemersdebat in schouwburg Amphion Lees meer Laatste nieuws Aanmeldlink Ondernemersdebat woensdag 9 maart Aanmeldlink Ondernemersdebat woensdag 9 maart Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 1: Commissie Arbeid & Scholing Video-serie IG&D - Aflevering 1: Commissie Arbeid & Scholing Lees meer Laatste nieuws Bijeenkomst 'Zakendoen over de grens' op vrijdag 20 mei aanstaande Bijeenkomst 'Zakendoen over de grens' op vrijdag 20 mei aanstaande Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D. Aflevering 2: Commissie Ruimtelijke Ordening en Infrastructuur Video-serie IG&D. Aflevering 2: Commissie Ruimtelijke Ordening en Infrastructuur Lees meer Laatste nieuws De nieuwe 'SHII' website is live! De nieuwe 'SHII' website is live! Lees meer Laatste nieuws Business event 'Alles Kump Goed' - 14 april Business event 'Alles Kump Goed' - 14 april Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 3: ZP Doetinchem Video-serie IG&D - Aflevering 3: ZP Doetinchem Lees meer Laatste nieuws ! Voorlichtingsavond ondermijning dinsdagavond 24 mei ! ! Voorlichtingsavond ondermijning dinsdagavond 24 mei ! Lees meer Laatste nieuws Wegwerkzaamheden 20 en 21 april aanstaande Wegwerkzaamheden 20 en 21 april aanstaande Lees meer Laatste nieuws 5 mei: 77 jaar vrijheid 5 mei: 77 jaar vrijheid Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 5: Commissie Duurzaam in Doetinchem Video-serie IG&D - Aflevering 5: Commissie Duurzaam in Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 4: Parkmanagement Video-serie IG&D - Aflevering 4: Parkmanagement Lees meer Laatste nieuws Save the Date: IG&D Zomerborrel! Geef je nu op! Save the Date: IG&D Zomerborrel! Geef je nu op! Lees meer Laatste nieuws Reminder: Algemene Ledenvergadering Reminder: Algemene Ledenvergadering Lees meer Laatste nieuws Webinar: Oekraiense medewerker aan het werk! Webinar: Oekraiense medewerker aan het werk! Lees meer Laatste nieuws Aftermovie Expeditie Duurzaam ondernemend Doetinchem Aftermovie Expeditie Duurzaam ondernemend Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Vanaf vrijdagavond 13 mei: Werkzaamheden knooppunt Velperbroek Vanaf vrijdagavond 13 mei: Werkzaamheden knooppunt Velperbroek Lees meer Laatste nieuws Open Bedrijvendag Doetinchem komt goed op stoom! Open Bedrijvendag Doetinchem komt goed op stoom! Lees meer Laatste nieuws Uitnodiging: Verdiepingssessie Next Step circulaire economie voor het MKB Uitnodiging: Verdiepingssessie Next Step circulaire economie voor het MKB Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 6: Commissie 'CAL' Video-serie IG&D - Aflevering 6: Commissie 'CAL' Lees meer Laatste nieuws Afscheid Hans Donderwinkel Afscheid Hans Donderwinkel Lees meer Laatste nieuws Reminder: Zomerborrel! Heb jij je al opgegeven? Reminder: Zomerborrel! Heb jij je al opgegeven? Lees meer Laatste nieuws Onderhoudswerk aan een rioolput in de rotonde Liemersweg te Doetinchem Onderhoudswerk aan een rioolput in de rotonde Liemersweg te Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Koffie inclusief Achterhoek Koffie inclusief Achterhoek Lees meer Laatste nieuws Geef je nu nog op voor de gratis energiescan! Geef je nu nog op voor de gratis energiescan! Lees meer Laatste nieuws Last call: Kom naar de IG&D Zomerborrel op woensdag 29 juni! Last call: Kom naar de IG&D Zomerborrel op woensdag 29 juni! Lees meer Laatste nieuws Keppelseweg na de zomer dicht voor groot onderhoud Keppelseweg na de zomer dicht voor groot onderhoud Lees meer Laatste nieuws Update: Covid-19 Update: Covid-19 Lees meer Laatste nieuws Heerlijke zomerborrel! Heerlijke zomerborrel! Lees meer Laatste nieuws Zomergroet IG&D! Zomergroet IG&D! Lees meer Laatste nieuws Meld je op de valreep aan als deelnemer voor Open Bedrijvendag Doetinchem! Meld je op de valreep aan als deelnemer voor Open Bedrijvendag Doetinchem! Lees meer Laatste nieuws Save the date: Congres Achterhoek Monitor 8 december 2022 Save the date: Congres Achterhoek Monitor 8 december 2022 Lees meer Laatste nieuws Kascontrole IG&D jaarrekening 2021 Kascontrole IG&D jaarrekening 2021 Lees meer Laatste nieuws Doetinchem krijgt crisisnoodopvang naast het politiebureau Doetinchem krijgt crisisnoodopvang naast het politiebureau Lees meer Laatste nieuws Nieuwe reeks Masterclasses RCT Gelderland i.s.m. de Steck Nieuwe reeks Masterclasses RCT Gelderland i.s.m. de Steck Lees meer Laatste nieuws Android gebruikers: Heb jij de verhuismelding al gehad? Android gebruikers: Heb jij de verhuismelding al gehad? Lees meer Laatste nieuws Open Bedrijvendag Doetinchem: vrijwilligers gezocht Open Bedrijvendag Doetinchem: vrijwilligers gezocht Lees meer Laatste nieuws Van de bestuurstafel Van de bestuurstafel Lees meer Laatste nieuws Tijdelijke afsluiting C. Missetstraat - vanaf 28 september Tijdelijke afsluiting C. Missetstraat - vanaf 28 september Lees meer Laatste nieuws 12 oktober: Congres 'Better Safe Than Sorry' 12 oktober: Congres 'Better Safe Than Sorry' Lees meer Laatste nieuws Bezoek de Open Bedrijvendag Doetinchem Bezoek de Open Bedrijvendag Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Toppers uit Oekraine aan de slag bij Royal Pas Reform Toppers uit Oekraine aan de slag bij Royal Pas Reform Lees meer Laatste nieuws Bedrijfsbezoek Esbro | woensdag 9 november: Geef je nu op! Bedrijfsbezoek Esbro | woensdag 9 november: Geef je nu op! Lees meer Laatste nieuws Attentie: nieuwsbericht PM Energie | Persbericht Oprichting Streekenergie Grootzakelijk Attentie: nieuwsbericht PM Energie | Persbericht Oprichting Streekenergie Grootzakelijk Lees meer Laatste nieuws Aftermovie | Terugblik Open Bedrijvendag Doetinchem Aftermovie | Terugblik Open Bedrijvendag Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Bedrijventerreinen De Huet en Keppelseweg starten aanpak verduurzaming Bedrijventerreinen De Huet en Keppelseweg starten aanpak verduurzaming Lees meer Laatste nieuws Gunstige duurzaamheidslening voor kleine ondernemingen Gunstige duurzaamheidslening voor kleine ondernemingen Lees meer Laatste nieuws Informatieavond digitalisering in het mkb Informatieavond digitalisering in het mkb Lees meer Laatste nieuws Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 22 november Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 22 november Lees meer Laatste nieuws 18 november: Dag van de Ondernemer 18 november: Dag van de Ondernemer Lees meer Laatste nieuws Terugblik: Dag van de Ondernemer Terugblik: Dag van de Ondernemer Lees meer Laatste nieuws Oproep: deelname kinderen voor het 3D-printer project 2023! Oproep: deelname kinderen voor het 3D-printer project 2023! Lees meer Laatste nieuws Algemene Ledenvergadering 22 november Algemene Ledenvergadering 22 november Lees meer Laatste nieuws Prijswinnaars Kippakket Esbro Prijswinnaars Kippakket Esbro Lees meer