IG&D Doetinchem

Login

Nieuwe leden

Groenhart Houtskeletbouw B.V.

Groenhart Houtskeletbouw B.V. is gespecialiseerd in het bouwen van geprefabriceerde houtskeletbouw woningen op maat en gelooft in het bij elkaar brengen van wooncomfort, bouwkwaliteit, duurzaamheid en toekomstbestendigheid.

Wij bieden alles onder één dak waardoor er korte lijnen zijn met één aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Door goed te luisteren naar de opdrachtgever en het inzetten van jarenlange ervaring kunnen wij een realistisch, deskundig, praktisch en theoretisch onderbouwd advies uitbrengen.

 
Lees meer...

Mijn Kennis

Ben jij ondernemer in het mkb of zzp-er? Weet dan dat
MijnKennis speciaal voor ondernemers is die hun zaken perfect geregeld willen hebben en niet van losse eindjes houden.

Wat doet MijnKennis precies?
MijnKennis verzorgt voor ruim 1000 klanten de salarisadministratie, pensioenen, verzekeringen, arbo, fiscaal advies en / of de administratie voor mkb-ers en zzp-ers.  Omdat al deze disciplines onder één dak zitten, sluiten al deze producten naadloos op elkaar aan en zijn ze afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Hierdoor loop je geen onnodige risico’s en betaal je voor wat je nodig hebt.
Lees meer...

Dofixit

Twee jonge ICT’ers die al tijdens hun opleiding zien waar behoeften liggen. Dat is het verhaal van het Doetinchemse ICT-bedrijf Dofixit. Sinds begin 2018 ondersteunen Bram Donderwinkel en Tim van der Maas ondernemers op ICT-gebied. “U zorgt voor de koffie, wij voor uw ICT”, luidt hun motto.
 
“Met Dofixit hebben we al een aardig verleden opgebouwd. We zijn namelijk al een paar jaar bezig. Aanvankelijk met alleen ICT thuishulp. Toen wij onze 3,5 jarige ICT-opleiding hadden afgerond, zijn we deze hulp ook aan bedrijven gaan bieden. Wij zagen namelijk dat veel bedrijven nog steeds niet slim werken met hun ICT”, vertelt Bram Donderwinkel. En daar wilde het tweetal verandering in brengen. “Wij helpen mkb-bedrijven efficiënter te werken door hun ICT vorm te geven, volgens de modernste normen. In feite ontzorgen wij drukke ondernemers op ICT-gebied.”

Lees meer...

geWOONhout bv

geWOONhout bv levert kant-en-klare houten woningmodules voor de realisatie van duurzame grondgebonden en gestapelde woningen. Compleet met installaties, keuken, toilet en badkamer. Op de bouwplaats hoeven de modules alleen nog maar te worden gemonteerd: eenvoudig, snel en efficiënt.
Lees meer...

Zipper NL

De verbindende en be(r)trouwbare schakel tussen bedrijven en organisaties op het vlak van:

  • Projectbegeleiding- en coördinatie;
  • Aanvulling en ondersteuning voor een team en/of project ten behoeve van verkoop en productmarketing;
  • Teammotivatie – teambuilding;
  • Ondersteuning parkmanagementorganisaties;
  • Dagvoorzitter/spreker.
Lees meer...

Effeqtief

Rober Dijkhuizen van Effeqtief helpt bedrijven succesvol te veranderen. Of nog beter: hij helpt bedrijven de transformatie te maken naar continu verbeteren. “Je kunt het ook anders omschrijven”, stelt de verandermanager. “Want eigenlijk help ik bedrijven met meer geld verdienen.” Een kennismaking.
Lees meer...

Oasem Media & Events

Onder de naam Oasem (adem in het Achterhoeks en klinkt als awesome) vertaalt Wim Maatman voor bedrijven in instellingen formele boodschappen in een nieuwswaardige, boeiende of ludieke vorm. Hoe dat zit? Dat vertelt ‘ie zelf…

Samen met partners
“Het nieuwswaardige, boeiende of ludieke kan een bijeenkomst zijn, een film, een guerrilla campagne, een talkshow, musical, beursstand, sketch of een themafeest op een toplocatie. Ik werk daarin graag samen met Hans-Peter Helder en Patrick Spoel, maar vaak ook met andere partners in mijn netwerk.”

Lees meer...

SJ Coaching & Recruitment

“Pas als iemand terecht is gekomen op een plek waar hij of zij echt gelukkig is, is voor mij een traject afgerond.” Aan het woord is arbeidscoach Simone Jansen. Zij begeleidt mensen om weer met plezier naar hun werk te gaan. Haar overtuiging? Dat een medewerker die weer met plezier aan het werk is, een win-win situatie oplevert voor zowel hem/haarzelf als het bedrijf.

Lees meer...

Agelink Uitvaartzorg

Een uitvaartbedrijf met een gevestigde naam en een lang bestaansrecht. Dát is Agelink Uitvaartzorg uit Doetinchem. Directeur Erik Pubben is de vierde generatie in het familiebedrijf. Hij weet precies waar Agelink deze reputatie aan te danken heeft: “Het zijn de mensen die het hier doen.”


Opgegroeid
Voor 35-jarige Erik Pubben was het haast vanzelfsprekend dat hij ooit aan het roer zou staan van het familiebedrijf. Zijn overgrootvader startte het bedrijf in 1948, als R.K. Begrafenisonderneming ‘Doetinchem en Omstreken’. Toen deze Willem Agelink in 1966 plotseling overleed, nam zoon Gerard het bedrijf over. In 1986 kreeg het bedrijf dochter Karin en haar man als eigenaar. De ouders van Erik Pubben dus. “Ik ben letterlijk met dit bedrijf opgegroeid. Vroeger woonden we zelfs naast het bedrijf. Als ik mijn fiets moest pakken, kwam ik door de werkplaats.”

Lees meer...

Deurwaarderskantoor Achterhoek

Klanten die niet of slecht betalen, welke ondernemer heeft er niet mee te maken? Deurwaarderskantoor Achterhoek is een professioneel kantoor dat ondernemers van deze vervelende klusjes verlost. Het kantoor van gerechtsdeurwaarder Patrick Keurntjes heeft nog meer faciliteiten in huis.


Ruim 5,5 jaar geleden is Patrick Keurntjes zijn Deurwaarderskantoor Achterhoek (DWKA) gestart. Hij begon alleen, maar inmiddels telt het kantoor aan de Plantsoenstraat in Doetinchem vijf medewerkers. Keurntjes voegde onder meer twee gerechtsdeurwaarders toe aan zijn kantoor.

Lees meer...
Ledenbijeenkomsten
Winteractiviteit woensdag 15 februari 2023
Bedrijfsbezoek woensdag 15 maart 2023
Acquisitiebijeenkomst woensdag 19 april 2023
Algemene Ledenvergadering woensdag 24 mei 2023
Actieve zomerborrel woensdag 28 juni 2023
Themabijeenkomst woensdag 20 september 2023
Bedrijfsbezoek woensdag 25 oktober 2023
Algemene Ledenvergadering woensdag 22 november 2023
Laatste nieuws De IG&D-app voor onze leden is gelanceerd! De IG&D-app voor onze leden is gelanceerd! Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 1: Commissie Arbeid & Scholing Video-serie IG&D - Aflevering 1: Commissie Arbeid & Scholing Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D. Aflevering 2: Commissie Ruimtelijke Ordening en Infrastructuur Video-serie IG&D. Aflevering 2: Commissie Ruimtelijke Ordening en Infrastructuur Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 3: ZP Doetinchem Video-serie IG&D - Aflevering 3: ZP Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 5: Commissie Duurzaam in Doetinchem Video-serie IG&D - Aflevering 5: Commissie Duurzaam in Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 4: Parkmanagement Video-serie IG&D - Aflevering 4: Parkmanagement Lees meer Laatste nieuws Video-serie IG&D - Aflevering 6: Commissie 'CAL' Video-serie IG&D - Aflevering 6: Commissie 'CAL' Lees meer Laatste nieuws Aftermovie | Terugblik Open Bedrijvendag Doetinchem Aftermovie | Terugblik Open Bedrijvendag Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Bedrijventerreinen De Huet en Keppelseweg starten aanpak verduurzaming Bedrijventerreinen De Huet en Keppelseweg starten aanpak verduurzaming Lees meer Laatste nieuws Gunstige duurzaamheidslening voor kleine ondernemingen Gunstige duurzaamheidslening voor kleine ondernemingen Lees meer Laatste nieuws Terugblik: Dag van de Ondernemer Terugblik: Dag van de Ondernemer Lees meer Laatste nieuws Oproep: deelname kinderen voor het 3D-printer project 2023! Oproep: deelname kinderen voor het 3D-printer project 2023! Lees meer Laatste nieuws Algemene Ledenvergadering 22 november Algemene Ledenvergadering 22 november Lees meer Laatste nieuws Prijswinnaars Kippakket Esbro Prijswinnaars Kippakket Esbro Lees meer Laatste nieuws In memoriam - Jan Horsting In memoriam - Jan Horsting Lees meer Laatste nieuws Het grootste kerstdiner Het grootste kerstdiner Lees meer Laatste nieuws Kerstgroet IG&D Bedrijvig Doetinchem Kerstgroet IG&D Bedrijvig Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst bij Timmerfabriek Bolder Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst bij Timmerfabriek Bolder Lees meer Laatste nieuws Energielening voor bedrijven in gemeente Doetinchem Energielening voor bedrijven in gemeente Doetinchem Lees meer Laatste nieuws Reminder: Heb jij je al opgegeven voor de nieuwjaarsbijeenkomst bij Timmerfabriek Bolder? Reminder: Heb jij je al opgegeven voor de nieuwjaarsbijeenkomst bij Timmerfabriek Bolder? Lees meer Laatste nieuws Wendbaar zijn in een veranderende economie Wendbaar zijn in een veranderende economie Lees meer Laatste nieuws Geef je op voor de winteractiviteit van IG&D! Geef je op voor de winteractiviteit van IG&D! Lees meer Laatste nieuws Toekomstbestendige bedrijventerreinen in de Achterhoek Toekomstbestendige bedrijventerreinen in de Achterhoek Lees meer