NTP Infra Zevenaar

NTP Groep is aannemer op gebied van infrastructuur, milieutechniek en bouw. Het bedrijf verzorgt hoogwaardige infrastructurele, milieu- en bouwkundige projecten voor overheden, bedrijven en instellingen in Oost- en Noord-Nederland.

“Door onze kennis en ervaring op deze drie vakgebieden kunnen we onze opdrachtgevers belangrijke synergievoordelen bieden. Daarnaast willen we onze opdrachtgevers ‘ontzorgen’. Alles bij elkaar leveren wij ‘Het Betere Werk’. Onze bedrijven beschikken over ISO-, VCA- en andere belangrijke certificaten en zijn lid van Bouwend Nederland”, vertelt directeur Bart Loose. De 180 vaste medewerkers zijn vaktechnisch opgeleid voor aanleg van onder meer riool, straatwerk, asfalt en bodemsanering. NTP Groep opereert vanuit de vestigingen Zevenaar, Enschede, Hattem en Huizen.

 

NTP Infra
Voor de aanleg van infrastructuur in nieuwbouwwijken, industrieterreinen en voor de aanleg en onderhoud van wegen is NTP Infra verantwoordelijk. Bart Loose: “Wij werken altijd op basis van huidige en toekomstige eisen. Met onze knowhow en ervaring verzorgen we advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud van uiteenlopende infrastructurele projecten.” Hierbij worden eigen vakmensen ingezet, evenals eigen installaties voor leveranties van asfalt (ACOB te Huissen). De belofte van NTP Infra? Over het antwoord is directeur Bart Loose duidelijk: “Wij leveren op zoals afgesproken.”

 

NTP Milieu
Het onderdeel NTP Milieu is specialist op het gebied van milieutechniek. “Wij zijn gecertificeerd voor uitvoering van bodemsanering conform de certificaten ISO 7001 landbodem, 7002 in-situ technieken en 7003 waterbodem. Voor complexe milieu- of verontreinigingsvraagstukken zoeken we altijd de meest optimale oplossing. Met tijd, techniek en geld als belangrijke randvoorwaarden”, vervolgt Bart Loose. Technische installaties voor reiniging van grondwater en ook in situ saneringen worden door NTP Milieu zelf gebouwd, geïnstalleerd, onderhouden en aangestuurd (PLC).


NTP Bouw
“Het kenmerk van NTP Bouw is persoonlijke aandacht en oog voor detail”, aldus Bart Loose. Dit betekent hoogwaardig werk tegen scherpe prijzen. En dat zowel bij kleine als grote bouwwerkzaamheden. NTP Bouw wordt aangestuurd vanuit de vestiging in Hattem en is thuis in nieuwbouw, onderhoud, verbouwingen of renovaties van woning en utiliteitsbouw.

NTP Infra Zevenaar
Onderdeel van NTP Groep
De Koppeling 18 6986 CS Angerlo
T: (0313) 47 85 87
E: info@ntp-zevenaar.nl
I: www.ntp-groep.nl

Deel deze pagina via: