IG&D Doetinchem

Login

Werkzaamheden C. Missetstraat vanaf 12 april

Eind 2020 is de gemeente Doetinchem gestart met de uitvoering van het project Stadsboulevard Oude IJssel. Het betrekken van de Oude IJssel bij de binnenstad is één van de belangrijkste stappen om de binnenstad aantrekkelijker te maken. Binnenkort gestart met de aanpassing van de C. Missetstraat in het gedeelte tussen de Waterstraat en de IJsselkade.

De werkzaamheden starten op maandag 12 april en zijn uiterlijk 1 september 2021 gereed.

De parkeerplaatsen aan de Handelskade worden per 12 april a.s. opgeheven. Tijdens de werkzaamheden wordt een noodweg aangelegd voor personenautoverkeer.
De noodweg is niet geschikt voor lang en zwaar verkeer. Vrachtverkeer langer dan 9 meter kan vanaf 26 april a.s. geen gebruik maken van de route C. Missetstraat - Gaswal. De C. Missetstraat blijft TOT de Melkweg bereikbaar voor vrachtverkeer. De binnenstad blijft bereikbaar voor bestemmings-vrachtverkeer (bevoorrading).

Er is nadrukkelijk aansluiting gezocht bij de omleidingsroutes in het kader van de verdubbeling Europaweg. De voorkeursroute voor vrachtverkeer zie je hieronder, alsmede een afbeelding van de locaties waar werkzaamheden plaatsvinden.