IG&D Doetinchem

Login

Algemene ledenvergadering najaar 2019.

dinsdag 12 november 2019 - vrijdag 08 november 2019

De algemene ledenvergadering najaar vindt plaats op 12 november 2019. Inloop vanaf 15.30 uur en aanvang 16.30 uur in hotel restaurant 't Heuveltje in Beek.
Aan de orde komen o.a. activiteitenplan en begroting 2020. Agenda en vergaderstukken zullen worden vanaf 1 november a.s. gepubliceerd op de website onder 'vergaderstukken'. Entertaiment door de bekende Nederlandse journalist, columnist en televisiepresentator Jort Kelder. Aansluitend hersft- en wildbuffet.

Aanmelden voor deze bijeekomst is verplicht en kan tot 8 november a.s. Voor meerdere personen uit een bedrijf of instelling wordt € 45,00 p.p. excl. BTW berekend. Dat geldt eveneens voor het niet tijdig afmelden bij absentie vóór 8 november 2019. Introducés die geïnteresseerd zijn in het lidmaatschap van IG&D Bedrijvig Doetinchem en gevestigd zijn in de gemeente Doetinchem, aanpalende gemeenten en werkzaam in de categorieën industrie, groothandel of dienstverlening zijn éénmalig van harte welkom. N.a.w. gegeven aangeven bij aanmelding.

Inschrijven
Anderen die ook gaan

0 ingeschreven personen