IG&D Doetinchem

Login

Achterhoekverbindt.nl

De uitbraak van het coronavirus houdt Nederland sinds enkele weken in zijn greep. De impact van het virus op de Achterhoekse industrie is groot. Héél groot. Bedrijven zetten alles op alles om hun processen, productie en dienstverlening te laten doordraaien. En dit is ook nodig, want uitgerekend het Achterhoekse bedrijfsleven vervult een belangrijke rol in deze tijden. Zo zijn wij een belangrijke schakel bij de productie van voedsel en de machines hiervoor. We leveren essentiële onderdelen en technische hulpmiddelen voor de zorgsector. En we zijn van doorslaggevend belang voor de ICT-sector zodat men thuis kan werken.


 

Achterhoekers zijn vindingrijk, behulpzaam en staan voor elkaar klaar als een grote uitdaging zich aandient. Nu deze bijzondere situatie zich voordoet, die niet te vergelijken is met voorgaande crises, is er nog meer dan anders de behoefte om kennis, slimme oplossingen en succesverhalen te delen. Omdat we op dit moment niet meer fysiek samen kunnen komen, willen we via deze website de Achterhoekse industrie de mogelijkheid geven om elkaar alsnog te ontmoeten en samen sneller en beter uit de crisis te kunnen (of zullen) komen. Wij zijn ervan overtuigd dat de bereidheid om te delen en waar nodig elkaar te helpen leidt tot een zachtere landing van deze crisis en een sneller herstel als deze periode achter de rug is. 


Op 25 maart jl. vond het eerste interactieve interview met Theo Lammers van Kaak Group vanuit Achterhoek Verbindt plaats.
Hoe gaat Kaak Group om met het coronavirus? Wat kun je hiervan gebruiken in jouw onderneming? 


Schakel vandaag in en stel jouw vragen via www.achterhoekverbindt.nl


Succes en blijf gezond! 


8RHK Ambassadeurs
VNO NCW Achterhoek
CIVON
RCT Gelderland
SIKA

Belangrijke informatiebronnen voor ondernemers:
Gemeente Doetinchem
Kamer van Koophandel