IG&D Doetinchem

Login

400 brieven van mijn moeder

dinsdag 15 oktober 2019

Joseph Oubelkas is de schrijver van het boek '400 brieven van mijn moeder'. Een verhaal over een ondenkbare nachtmerrie: onschuldig in de gevangenis...
Joseph was te zien o.a. bij Paul & Witteman, Het Familieportret (RTL4); RIT 4 koffietijd en SBS6; te horen op de radio bij het NOS Journaal, Frits Spits en Spijkers met koppen; en hij verscheen in vele magazines en nu bij IG&D Bedrijvig Doetinchem.

'400 brieven van mijn moeder' is het waar gebeurde verhaal van Joseph die op 24-jarig leeftijd aan een zakenreis naar Marokko begint en daar zonder bewijs of onderzoek wordt veroordeeld tot tien jaar celstraf voor iets wat hij niet gedaan heeft. Ondanks fouten in het vonnis en de conclusies van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken dat er geen enkel bewijs richting Joseph wijst, beginnen voor hem de jaren van onterechte gevangenschap.


Locatie
De Steck
Raadhuisplein 25,
7001 EX Doetinchem

Aanmelden verplicht en uitsluitend via www.igddoetinchem.nl. Partners van onze leden zijn van harte welkom. Introduce's die geïnteresseerd zijn in het lidmaatschap van IG&D Bedrijvig Doetinchem zijn eenmalig ook van harte welkom.

Commissie Activiteiten & Thema's

Ontvangst
19:00 - 19:30
Joseph Oubelkas
19:30 - 20:30
Napraten met iets lekkers
20:30 - 22:00
Inschrijven
Anderen die ook gaan

0 ingeschreven personen