IG&D Doetinchem

Login

400 brieven van mijn moeder

dinsdag 15 oktober 2019

Joseph Oubelkas is de schrijver van het boek '400 brieven van mijn moeder'. Een verhaalover een ondenkbare nachtmerrie: onschuldig in de gevangenis...
Joseph was te zien o.a. bij Paul & Witteman, Het Familieportret (RTL4); RIT 4 koffietijd en SBS6; te horen op de radio bij het NOS Journaal, Freits Spits en Spijkers met koppen; en hij verscheen in vele magazines en nu bij IG&D Bedrijvig Doetinchem.

'400 brieven van mijn moeder'is het waargebeurde verhaal van Joseph dieop 24-jarig leeftijds aan een zakenreis naar Marokko begint en daar zonder bewijs of onderzoek wordt veroordeeld tot tien jaar celstraf voor iets wat hij niet gedaan heeft. Ondanks fouten in het vonnis en de conclusies van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken dat er geen enkele bewijs richting Joseph wijst, beginnen voor hem de jaren van onterechte gevangenschap.

Nadere informatie omtrent aanvang en locatie volgt. Aanmeldden verplicht en uitsluitend via www.igddoetinchem.nl
Partners van onze leden zijn van harte welkom. Introduce's die geinteresseerd zijn in het lidmaatschap van IG&D Bedrijvig Doetinchem zijn eenmalig ook van harte welkom.

Commissie Activiteiten & Thema's

Inschrijven
Anderen die ook gaan

0 ingeschreven personen