Achterhoek Open Innovatieprijs en Ondernemersavond 21 maart

Een aantal Achterhoekse partners, waaronder VNO-NWC Achterhoek, organiseren op 21 maart de Ondernemersavond als onderdeel van het InnovatieFestival 2018. Tijdens die avond wordt de Achterhoek Open Innovatieprijs uitgereikt (AOI, de opvolger van de Achterhoek Innovatie Prijs).
Het doel is om de Achterhoek te promoten als innovatieve regio en die innovatieve kracht ook aan organisaties buiten de Achterhoek te laten zien.

We willen de Achterhoek Open Innovatieprijs binnen én buiten de Achterhoek bekend maken en bedrijven/organisaties oproepen om hun innovatie mee te laten doen voor de prijs. Via bijgaand bericht roepen we bedrijven op om hun innovatie in te zenden en mee te dingen naar de prijs. Tijdens de komende SIKA vergadering ontvangt u nadere informatie en te zijner tijd ontvangt u ook de uitnodiging voor de ondernemersavond. In de bijlage treft u nadere informatie over de innovatieprijs, de juryleden, de avondvoorzitter etc.

 

Het verzoek voor nu is om deze oproep voor inzending van de innovatie voor de Achterhoek Open Innovatieprijs door te sturen naar uw leden/achterban zodat we zoveel mogelijk inzendingen krijgen om zo de Achterhoek goed op de kaart te zetten. Via buttons in de bijgevoegde mail kunnen bedrijven hun innovatie inzenden en aangeven dat ze te gast willen zijn bij de Ondernemersavond.

 

Als bijlage treft u de interactieve mail waarin u uw eigen begeleidende tekst kunt typen voordat u de informatie naar uw leden stuurt. Dit kan in het tekstblok dat begint met “Geachte heer,mevrouw,”. U kunt hier uw eigen begeleidende tekst typen en indien gewenst ook de naam van de voorzitter van de industriekring toevoegen.

 


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Wilma Elbertsen, die samen met Ben Brussen (Bronckhorst High Tech, voorzitter van de werkgroep); Martin Stor (CIVON); Kees Nieuwenhuijse en Toin de Ruiter in de werkgroep Ondernemersdag & Achterhoek Open Innovatieprijs zit.

 

Met vriendelijke groet,

Wilma Elbertsen

Regiomanager VNO-NCW Achterhoek
T 055 – 5222606
M 06 – 21170437

 

www.vno-ncwmidden.nl
www.vno-ncwmidden.nl/Achterhoek
info@vno-ncwmidden.nl

 

Het nieuwe bijeenkomstenprogramma 2016-2017 is online.
Bekijk hier de agenda.

Bijlagen bij Achterhoek Open Innovatieprijs en Ondernemersavond 21 maart

Deel deze pagina via: