IG&D Doetinchem

Login

ZP Doetinchem

Als ondernemer loop je tegen veel dingen aan. Zaken als administratie, financiën, het bouwen van een website , social media enz. Je komt voor veel keuzes te staan en ontmoet veel mensen met een mening, waardoor het soms lastig is je eigen weg te vinden. Door met mensen te praten die zich in dezelfde situatie bevinden, zie je vaak sneller wat werkt en wat niet. Daarom is het verstandig om aan te sluiten bij ZP Doetinchem!


Kwartiermaker van ZP Doetinchem is Bernhard van Hamburg. Hij is het aanspreekpunt voor ZP Doetinchem en je kunt hem bereiken via telnr. 06-39 63 56 35 of per mail via zpdoetinchem@igddoetinchem.nl

ZP Doetinchem is een onderdeel van IG&D Bedrijvig Doetinchem, een ondernemersvereniging met ca. 270 leden uit de industrie, groothandel en dienstverlening. ZP Doetinchem richt zich specifiek op de zelfstandige professional uit de regio Doetinchem. ZP Doetinchem organiseert een aantal bijeenkomsten per jaar en biedt je de mogelijkheid je ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen. Investeer in je ondernemerschap, werk samen en leer van elkaar.


Als lid van ZP Doetinchem ben je automatisch lid van ZZP Nederland, met 43.000 leden de grootste landelijke belangenorganisatie voor ZP-ers, die landelijk de belangen van deze doelgroep behartigt. Vanuit ZZP Nederland kun je gebruik maken van een helpdesk voor al je ondernemersvragen, een gratis online factuurprogramma, korting op onder andere autolease, zorgverzekeringen enz. Voor meer informatie ga je naar www.zzp-nederland.nl.


ZP Doetinchem biedt je naast de mogelijkheden vanuit ZZP Nederland een unieke gelegenheid tot het ontmoeten van collega-ZP-ers uit de regio Doetinchem en afhankelijk van de keuze van je lidmaatschap, eveneens de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij ledenbijeenkomsten van IG&D Bedrijvig Doetinchem.


Per jaar organiseren we drie bijeenkomsten specifiek voor ZP-ers in de regio Doetinchem.
De data en tijden van deze bijeenkomsten staan vast, het onderwerp kan worden aangepast op basis van de vraag.


 

7 april 2020 - 19.30 uur - Workshop Financiën op orde
(vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavrius tot nader order wordt opgeschort.)


13 oktober 2020 - 19.30 uur - Social media in combinatie met Acquisitie & Sales

Klik hier voor de website van ZZP Nederland.