IG&D Doetinchem

Login

Bedrijfsbezoek Sligro en Whiskyproeverij

dinsdag 02 oktober 2018

Op dinsdag 2 oktober a.s. wordt een bedrijfsbezoek aan Sligro BV aan het Zaagmolenpad 42 in Doetinchem gehouden. Inloop vanaf 17.30 uur - aanvang 18.00 uur. Na aperitief en een buffet vindt de rondleiding door het bedrijf plaats.

Aansluitend laat de whisky-expert pur sang Henri Goossen u de intrigerende wereld van whisky ontdekken, een professionele whiskyproeverij onder het motto van: NOSING - TASTING - ENTERTAINING. Henri Goossens is een whiskyentertainer die u meenneemt op een inspirerende reis lang de verschillende whiskylanden. Op zijn eigen orginele wijze laat hij u proeven van het mooie dat whisky heet. Henri onderwijst, entertaint en vermaakt de deelnemers, zodat u aan het eind van zijn betoog hoe dan ook met een glimlach om de lippen bij Sligro BV zult vertrekken.
Aanmelden is zoals gebruikelijk verplicht en uitsluitend via www.igddoetinchem (login). Mocht u na aanmelding onerhoopt niet aanwezig kunnen zijn dan is kosteloze annulering mogelijk t/m 28 september a.s. Daarna wordt € 25,- p.p. in rekening gebracht. Dat geldt ook voor meerdere personen uit uw bedrijf of instelling en het deelnemen aan het buffet zonder aanmelding! 

Inschrijven
Anderen die ook gaan

0 ingeschreven personen