IG&D Doetinchem

Login

Samen d?ran

MKB-deal: verhoog je arbeidsproductiviteit met hulp van andere Achterhoekse ondernemers en experts.

Niet harder, maar slimmer werken!

Met hulp van andere Achterhoekse ondernemers en experts
We gaan d’r samen aan om de bedrijfs-productiviteit van 100 mkb’ers in de Achterhoek te verhogen. In groepen van 5-10 ondernemers en met hulp van experts versterken we ieders bedrijfsklimaat. Zo helpen we elkaar en blijven we interessant voor gekwalificeerde medewerkers in de regio!

De voordelen op een rij:
• concreet verbeterplan voor jouw business-vraag, waar we samen naar op zoek gaan;
• samen met andere ondernemers uit de Achterhoek;
• ondersteund door ervaren professionals;
• nieuwe inzichten, kennis en vergroting van je netwerk;
• eigen bijdrage slechts 1000 Euro.

Verhoog de arbeidsproductiviteit in je bedrijf
Voor wie?
De MKB-deal is voor mkb-ondernemers met 10 tot 100 werknemers, gevestigd in de Achterhoek. Het doel is om in twee jaar tijd de arbeidsproductiviteit van het bedrijf met minimaal 5% te laten stijgen.

Fase 1: Verbeterplan op maat
In meerdere sessies kom je bijeen met tien collega-ondernemers, deze groepen stellen we zorgvuldig samen. Professionals uit het bedrijfsleven ondersteunen deze teams. Met elkaar wordt ieders bedrijfsmatige uitdaging opgezocht en onder de loep genomen. Met als resultaat een concreet plan van aanpak ter verbetering van de arbeidsproductiviteit van je bedrijf. We verwachten van jou een zekere openheid, anders komen we niet tot de kern.
Tijdsduur: drie maanden, dan door naar fase 2.
Deze eerste fase is kosteloos.

Fase 2: Doorvoeren verbeteringen
We maken kleine groepen van vijf ondernemers die qua verbeterplan ook van elkaar kunnen leren. Je voert zelf het verbeterplan uit, met hulp van een procesbegeleider. We delen de voortgang met elkaar, want we willen de resultaatverbetering ook daadwerkelijk zien én van elkaar leren. Externe kennis van experts schakelen we in bij specifieke vragen.
Tijdsduur: circa één jaar.
Eigen bijdrage: 1000,- Euro.

Aanmelden
Inschrijven kan via www.8rhk.nl/mkbdeal. Na je aanmelding, volgt een individueel gesprek om jouw business-vraag te onderzoeken. Daarna starten we medio september 2020 met fase 1.
Aanmelden kan overigens altijd, er volgen meer groepen de komende twee jaar!