IG&D Doetinchem

Login

Nieuwsbrief Januari 2020

Nieuwsbrief Januari 2020
Je leest de januari-editie van onze nieuwsbrief. Hierin ontdek je allerlei actuele nieuwtjes op het gebied van internet, technologie en de cloud.

Wat doen we met data anno 2020...?
Er is onstilbare honger van het bedrijfsleven en de overheid naar gegevens. Het is essentieel een enorme, alsmaar groeiende berg met puzzelstukjes. Voor het gemak hebben we dit data genoemd. Gelukkig duiken er toekomstig steeds meer intelligente systemen op die wel raad weten met al die gegevens. Zij zetten de gegenereerde kennis om in optimalisatie van allerlei denkbare bedrijfsprocessen. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld je concurrent te slim af zijn of op tijd documenten filteren die niet voldoen aan wettelijke eisen. Zo zijn er nog vele aantoonbare voordelen van het door en door kennen van de data die je in huis hebt. Je bedrijfsdata is dus goud waard. Sla het veilig op in de cloud en maak er zo optimaal mogelijk gebruik van!

Amsterdam belangrijkste datacenterlocatie binnen Europa
De regio Amsterdam spant de kroon in Europa op gebied van beschikbaarheid en capaciteit van datacenters. De populariteit van deze regio komt voort uit een aantal belangrijke factoren. Denk hierbij aan de enorme marktomvang en de politieke stabiliteit binnen Nederland. Ook liggen we geografisch gunstig op de kaart, op een plek met weinig risico op aardbevingen. De top 10 wordt bepaald door 3 hoofdkenmerken, onderverdeeld in 12 criteria. Zelfs wereldwijd scoort de regio Amsterdam zeer goed met een zevende plaats. Singapore scoort nog beter met een zesde plaats. De top 10 wordt echter gedomineerd door het aanzienlijk aantal datacenters in de Verenigde Staten. Het grootste gedeelte hiervan is gevestigd in de staat Virginia.

ISDN stopt! Wij maken je overstap zorgeloos, snel & voordelig!
KPN is begonnen met het afsluiten van de verouderde ISDN-lijnen. Voorkom daarom dat je bedrijf onbereikbaar wordt, waaronder dus ook je alarminstallatie en je betaalautomaat valt. Stap dus zo spoedig mogelijk over op bellen via VOIP. Dit kan al vanaf slechts 8 Euro per werkplek. We sluiten je razendsnel aan op het nieuwe digitale VOIP-netwerk.

On-premise2cloud
Het Hanzepand
Hanzestraat 1-15
Doetinchem, Gelderland 7006 RH
Nederland
Tel: 0314-760350
info@on-premise2cloud.nl