IG&D Doetinchem

Login

Nieuws

9e Duits-Nederlandse Handelsdag op 14 november 2018

Oude vrienden, nieuwe zakelijke mogelijkheden


De regio Niederrhein en Nederland zijn op een heel bijzondere manier met elkaar verbonden. Culturele en familiebanden tussen de twee buren bestaan al eeuwen. Dit geldt ook voor de economische contacten. Duitsland is één van de belangrijkste handelspartners van Nederland - alleen China leverde het afgelopen jaar meer producten aan de Bondsrepubliek Duitsland. Aan de andere kant heeft Nederland de 4e plaats als afzetmarkt voor Duitse producten achter de Verenigde Staten, Frankrijk en China.


 

Lees meer...

Waarom duurzaam ondernemen?

Achterhoek onderneemt Duurzaam is een regionaal project op initiatief van de Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek (SIKA). Op de website van het regionale project vindt u meer informatie over het lokale project. Klik hier voor meer informatie of aanmelden voor de DOE scan.


www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl


 


    • Minder verspilling en minder energiekosten

    • Sterkere concurrentiepositie

    • Meer klantwaarde, meer bedrijfswaarde

    • Voorwaarden milieuvergunning geregeld

    • Uw kleinkinderen zullen het waarderen

Achterhoek2020 ALERT. Blijf op de hoogte!

Open Days 2018
Open Days (9 en 10 oktober) Vandaag en morgen is de Achterhoek vertegenwoordigd in Brussel tijdens de Open Days. Een bestuurlijke delegatie uit de Achterhoek bezoekt The European Week of Regions and Cities. Een drietal Duitse bestuurders uit Südlohn, Vreden … Lees verder >

Lees meer...

Deurwaarderskantoor Achterhoek

Klanten die niet of slecht betalen, welke ondernemer heeft er niet mee te maken? Deurwaarderskantoor Achterhoek is een professioneel kantoor dat ondernemers van deze vervelende klusjes verlost. Het kantoor van gerechtsdeurwaarder Patrick Keurntjes heeft nog meer faciliteiten in huis.


Ruim 5,5 jaar geleden is Patrick Keurntjes zijn Deurwaarderskantoor Achterhoek (DWKA) gestart. Hij begon alleen, maar inmiddels telt het kantoor aan de Plantsoenstraat in Doetinchem vijf medewerkers. Keurntjes voegde onder meer twee gerechtsdeurwaarders toe aan zijn kantoor.

Lees meer...

Werkzaamheden aan de Terborgseweg in Doetinchem tussen de Oostelijke Randweg en de Raadhuisstraat.

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek BV start, in opdracht van de gemeente Doetinchem, met werkzaamheden aan de Terborgseweg in Doetinchem tussen de Oostelijke Randweg en de Raadhuisstraat. De werkzaamheden starten vanaf 3 september aanstaande, direct na de stadsfeesten. Naar verwachting is de weg in de zomer van 2019 gereed.

Lees meer...