IG&D Doetinchem

Login

Netwerken & workshops

Juist voor zelfstandigen is persoonlijke ontwikkeling belangrijk. We gaan zo vaak door in de waan van de dag, geleid door alle drukte die ons werk, sociaal leven en sport met zich meebrengt. Daarnaast reserveren we niet altijd een scholingsbudget voor onze eigen ontwikkeling. Ook voor zp-ers is er veel mogelijk op gebied van persoonlijke ontwikkeling.


Themabijeenkomsten
ZP Doetinchem vindt het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Hoe kan dat nu beter door netwerkbijeenkomsten te organiseren, zodat je andere ondernemers leert kennen en ervaringen uit kan wisselen. En om jou als zelfstandig professional van alle informatie te voorzien die jij nodig hebt in jouw ondernemerschap.
Elk kwartaal organiseren we als ZP Doetinchem een themabijeenkomst. Dit kan de ene keer in het thema van financiën staan, waarbij je alles te weten komt over verzekeringen, broodfondsen, financieringen, financieel zwaar weer, etc.
Een andere keer staat het in het teken van de koers van je bedrijf verleggen, of dit nu te maken heeft met medewerkers aannemen, fuseren, export of andere ontwikkelingen. Ook kan je denken aan thema's als samenwerken, juridisch, sociale media, etc. We horen graag waar jij behoefte aan hebt, zodat we daarop in kunnen spelen.
Houd onze agenda in de gaten. De themabijeenkomsten zijn kosteloos te bezoeken voor leden. Gasten betalen vaak een eigen bijdrage, als dat zo is en welk bedrag staat altijd in de agenda vermeld.


Mastermind / leren van elkaar
Ondernemers, zowel starters als gevestigde, kunnen veel leren van andere ondernemers. Veel vragen waar zij mee worstelen, zijn voor anderen ook herkenbaar. Door regelmatig met elkaar te overleggen, kun je elkaar steunen en stimuleren. Door te praten over en te leren van elkaars ervaringen.
In een mastermind groepje (4 - max 8 pers) bespreken de deelnemers, onder begeleiding en met gebruikmaking van beproefde methodieken, praktijkvragen van één van de deelnemers.


Leren en Werken
Uitgeleerd ben je nooit! Een recent diploma of certificaat kan je helpen om een stap in je carrière te maken of om een nieuwe weg in te slaan. Wij kunnen je informatie geven over subsidies, opleidingen en omscholing. We helpen je graag op weg.


Zowel door ons als door IG&D en ZZP Nederland en andere organisaties worden nuttige bijeenkomsten georganiseerd. Deze bijeenkomsten zul je ook aantreffen op de agenda en in onze nieuwsberichten.