IG&D Doetinchem

Login

Lonneke Battiato-Derksen

Lonneke Battiato-Derksen

JPR Advocaten

Bedrijventerrein Verheulsweide Dienstverlening 26 of meer medewerkers
JPR Advocaten is het advocatenkantoor van Oost-Nederland!

Op zoek naar een bevlogen vastgoed/huurrecht advocaat die in begrijpelijke taal zegt waar het op staat? Dan bent u bij mij/JPR Advocaten aan het juiste adres.

We begeleiden zakelijke en particuliere cliënten bij hun juridische uitdagingen. Met een enthousiast en dynamisch team van actief ondernemende specialisten op het gebied van vastgoedrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, en verzekeringsrecht.

We werken in de rol als vakspecialist of als huisadvocaat voor diverse ondernemingen/woningcorporaties. In ons werk zijn we zeer betrokken en uitstekend bereikbaar. We werken efficiënt met reële tarieven en voorspelbare kosten.

Ik maak deel uit van ons team vastgoedrecht/ huurrecht. Ik adviseer diverse vastgoedbeleggers, MKB-bedrijven en werk tevens als huisadvocaat voor meerdere woningcorporaties. Daarnaast adviseer en procedeer ik over allerlei vastgoedrechtelijke onderwerpen zoals de (ver)huur van woonruimte/bedrijfsruimte, problemen bij de (ver)koop van onroerend goed, problemen binnen de VvE (appartementsrecht), perikelen omtrent verjaring, burenrecht en zakelijke rechten (zoals erfdienstbaarheden en opstal).

Onze ambitie is om uw juridische problemen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen en waar nodig te voorkomen door proactief te handelen.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor u kan betekenen. U kunt mij bereiken op telefoonnummer 0314-372311 of per e-mail op battiato@jpr.nl
Linkedin logo Bekijk Lonneke op LinkedIn