IG&D Doetinchem

Login

Informa nieuwsbrief: editie coronavirus

Onderstaand treft u ‘Informa nieuwsbrief – editie coronavirus’ aan die wij van onze accountant mochten ontvangen met tips, aandachtspunten en informatiebronnen die wij u niet willen onthouden. Vanzelfsprekend kunt u met vragen ook terecht bij andere leden (fiscaal en juridisch) van IG&D Bedrijvig Doetinchem.


IG&D Bedrijvig Doetinchem


Het coronavirus: wat betekent dit voor uw onderneming?
Hoe kunt u de schade beperken?
Welke maatregelen neemt het kabinet om het leed te verzachten?
Hieronder hebben wij beknopt een aantal aandachtspunten uiteengezet. 

Extra coronamaatregelen: uitstel van belasting
Het kabinet helpt ondernemers die kampen met financiële problemen door het coronavirus. Daartoe neemt het enkele maatregelen, waaronder het onder voorwaarden uitstellen van betalen van belasting, een tijdelijk overbruggingskrediet voor het midden- en kleinbedrijf en uitbreiding van werktijdverkorting.
> Lees meer

Werktijdverkorting vanwege coronavirus?
Heeft het coronavirus invloed op uw bedrijf en heeft u daardoor tijdelijk minder werk? Werktijdverkorting, ofwel deeltijd-WW, kan dan een oplossing bieden. Voldoet u aan de voorwaarden, dan ontvangen werknemers voor de niet-gewerkte uren een uitkering via het UWV. Meer weten of hulp bij de aanvraag? Bel uw relatiebeheerder via 0315 – 270 000.
Lees meer

Beperk commerciële schade door coronavirus?
Ondernemersvereniging Evofenedex (netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie) heeft een aantal aandachtspunten naar buiten gebracht waarmee ondernemers de commerciële schade kunnen beperken.
Lees meer

Westerveld en Vossers geopend op afspraak
Onze accountants en adviseurs werken vanaf heden zoveel mogelijk thuis. Waar mogelijk gaan de afspraken gewoon door. Heeft u een afspraak, maar heeft u ziekteverschijnselen? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.