IG&D Doetinchem

Login

Over ZP Doetinchem


Als bewust zelfstandig professional trek je, je eigen plan, volg je je eigen gevoel en maak je zelfstandig keuzes. Je wordt blij van je vak, van wat je doet en waar je goed in bent. Je hebt bewust de keuze gemaakt om ondernemer te worden en geniet daar met volle teugen van, dat draag je graag naar anderen uit. Hierin kun je dan ook volledig jouw energie en creativiteit kwijt. Je houdt je dagelijks bezig met waar je hart sneller van gaat kloppen, namelijk: je eigen business.

Ongetwijfeld is dit één van de beste keuzes die je in je leven hebt gemaakt en heeft dit je al veel gebracht. Tegelijkertijd is het onvermijdelijk dat je als ondernemer tegen bepaalde zaken aanloopt. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld vragen over financiën en verzekeringen, het bouwen van een website of acquisitie. Er wordt telkens van je gevraagd om je anders op te stellen, zaken af te wegen en te bepalen hoe je met situaties omgaat. Oftewel: je moet constant keuzes maken. 

In dat geval is het soms best prettig om met een gelijkgestemde van gedachten te kunnen wisselen of even te sparren. Vooral als het een ingewikkelde keuze is, maar soms is het ook gewoon even fijn je gevoel kwijt te kunnen en ontwikkelingen of nieuws met elkaar te delen.

Om je in contact te brengen met andere ZP’ers, kennis te delen en samen op te trekken, is het lokale netwerk platform ZP Doetinchem opgericht. Dit platform heeft je veel te bieden:

  • Elkaar ontmoeten en inspireren;
  • Uitbouwen van jouw professionele netwerk;
  • Werken aan lokale zichtbaarheid;
  • Direct op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen;
  • Verbeteren van ondernemersvaardigheden;
  • Aangesloten bij de grootste belangenbehartiger voor ZP’ers van Nederland

Lobby       Kennisdeling       Netwerken

We organiseren meerdere keren per jaar bijeenkomsten en houden ook, buiten de bijeenkomsten om, contact met elkaar. We weten elkaar te vinden wanneer nodig. Dit omdat we elkaar kennen en dus weten bij wie je terecht kan. Zo kun je goed op elkaar terugvallen, in goede tijden maar zeker ook in ietwat minder goede tijden. Uiteraard zijn we er ook om succesverhalen met elkaar te delen, want daar krijgt iedereen energie van. 

Blijf jij graag up to date?
Kom in actie en word lid.