IG&D Doetinchem

Login

Doetinchem Onderneemt Duurzaam - januari 2020

In deze nieuwsbrief vindt u tips om ook de komende periode u op weg te helpen naar meer winst met minder energie.

Duurzaamheid stimuleringslening voor kleine en micro-ondernemingen
Sinds eind 2019 is er een stimuleringslening beschikbaar voor kleine en micro-ondernemingen uit de gemeente Doetinchem. Met deze lening wordt het voor kleine en micro-ondernemingen nog aantrekkelijker om ook duurzaam te investeren in hun bedrijfsgebouwen. Wilt u meer informatie over deze stimuleringslening? Neem dan een kijkje op onze site. Lees meer..

Mijlpaal in zicht, wie wordt de 500e deelnemer?
Al 496 ondernemers hebben zich verbonden aan Achterhoek Onderneemt Duurzaam. De mijlpaal is in zicht. Wordt u de 500e deelnemer? Veel Achterhoekse bedrijven gingen u voor en hebben geen gepeperde energierekening meer.
Meld u snel aan en profiteer van alle voordelen

Vernieuwde site Achterhoek Onderneemt Duurzaam
Het is zover. Met trots presenteren wij u onze vernieuwde website, het was namelijk hoog tijd voor vernieuwing. De afgelopen weken is er op de achtergrond hard gewerkt aan de website en het resultaat mag er dan ook zeker zijn.


Neem hier een kijkje op onze vernieuwde site.

Villa Ruimzicht, Doetinchem :’De ongekend hete zomer schopte alles in de war’
In april liet Kees Hensen, eigenaar van Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem, een DOE-scan uitvoeren. Maar door de ongekend hete zomer draaiden de airco’s drie maanden op volle toeren. ‘En dat zie je helaas ook terug op je energierekening’, zegt Hensen.


‘Ik wist eerlijk gezegd niet waar het verduurzamen moest beginnen. En zo’n DOE-scan, dacht ik - net als veel ondernemers – kost handen vol geld en zeeën aan tijd! Inmiddels weet ik beter en raad ik het iedereen van harte aan!’
Lees verder..