IG&D Doetinchem

Login

Dit jaar bestaat Dozon Bouwtechniek 90 jaar!

Zo’n mijlpaal willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en dit willen we graag samen met onze relaties vieren op vrijdag 17 mei (17.00u – 21.00u) en/of zaterdag 18 mei (10.00u – 16.00u) op de parkeerplaats tussen ons logistiek centrum en onze vestiging in Doetinchem. Gedurende deze dagen organiseren we een huisbeurs/open dag/familiedag waarbij iedereen welkom is. De parkeerplaats wordt omgebouwd tot Dozon festivalterrein!


Tijdens deze dagen zullen verschillende leveranciers aanwezig zijn om hun noviteiten te presenteren en bieden ze je de mogelijkheid om je nader te laten informeren. Daarnaast zullen we natuurlijk zorgen voor de inwendige mens. Het doel is om er twee nuttige maar vooral gezellige dagen van te maken waarbij overal aan gedacht is!

We vinden het erg leuk wanneer jij, je partner, collega’s en eventuele kinderen mee neemt want ook voor de kinderen zullen we een leuke ‘speelplaats’ creëren. We streven er tenslotte naar om het leukste en gezelligste familiebedrijf van de Achterhoek te zijn.


 Noteer bovenstaande data alvast in je agenda. Nadere informatie volgt op een later tijdstip.


 


 


Met vriendelijke groet,


 


 


Dozon Bouwtechniek B.V.