IG&D Doetinchem

Login

Belangenbehartiging

Lokaal
MKB
ZP Doetinchem biedt je een unieke gelegenheid tot het ontmoeten van collega-ZP-ers uit de regio Doetinchem en afhankelijk van het soort lidmaatschap eveneens de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij ledenbijeenkomsten van IG&D Bedrijvig Doetinchem.


Gemeente Doetinchem en 8RHK Ambassadeurs
ZP Doetinchem heeft via IG&D Bedrijvig Doetinchem contact met de gemeente Doetinchem. Ook met 8RHK Ambassadeurs is regelmatig contact. Wil je ideeën inbrengen dan horen we dat graag!


IG&D Bedrijvig Doetinchem
ZP Doetinchem is een onderdeel van IG&D Bedrijvig Doetinchem, een ondernemersvereniging met ca. 270 leden uit de industrie, groothandel en dienstverlening.


Regionale lobby
Ook in de regio laten we ons zelfstandig ondernemersgeluid horen. We proberen daarbij regionale en provinciale budgetten te koppelen aan initiatieven waar we als zelfstandigen in de regio Doetinchem behoefte hebben.


Landelijk
Als lid van ZP Doetinchem ben je automatisch ook lid van ZZP Nederland, met bijna 50.000 leden de grootste organisatie voor zelfstandig professionals in Nederland, die landelijk de belangen van ons als doelgroep behartigt. Als lid kun je gebruik maken van een helpdesk voor al je ondernemersvragen, een gratis informatie en voorbeelddocumenten, kortingen op onder andere boekhoudprogramma’s autolease, zorgverzekeringen enz.


ZZP Nederland
Samen staan we sterk en kunnen meer bereiken. Als grootste belangenbehartiger voor zzp’ers probeert ZZP Nederland de misstanden en onduidelijkheden rondom ondernemerschap weg te nemen. Naast onze reguliere activiteiten, zoals het ondersteunen met raad en daad, doen wij dit door een actieve rol te spelen in ‘politiek Den Haag’. Onze organisatie staat bekend als fel, oprecht en opbouwend. Dat wil zeggen; we spuien niet alleen gemakkelijke kritiek maar komen ook met voorstellen die kunnen leiden tot een oplossing. Hierdoor is Stichting ZZP Nederland geworden tot een belangrijke gesprekspartner voor de politiek, overheid en Belastingdienst. www.zzp-nederland.nl


ZZP Barometer
ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. www.zzpbarometer.nl