IG&D Doetinchem

Login

Bedrijfsbezoek Buha Doetinchem

woensdag 24 oktober 2018 - zondag 25 november 2018

Enige tijd geleden is Buha qua structuur van een bedrijfsonderdeel van de gemeente Doetinchem omgevormd tot een zelfstandige onderneming. Buha levert een aantoonbare bijdrage aan het Doetinchemse leefklimaat. Met 150 medewerkers wordt dagelijks gezorgd voor een schone hele en veilige openbare ruimte. Kortom Buha heeft als missie een bijdrage leveren aan het leefklimaat.

In dit kader organiseert de commissie activiteiten & thema's een bedrijfs bezoek aan Buha BV met haar vele werkterreinen. Inzicht zal gegeven worden m.b.t. organisatie en de diensten die worden uitgevoerd. Kortom een bedrijf dat niet weg te denken is uit de Doetinchemse samenleving.

Ontvangst 15.30 uur aanvang 16.00 uur. Presentatie en aansluitend een rondleiding door het bedrijf.

Aanmelden is verplicht en uitsluitend via www.igddoetinchem.nl (login). Mocht u na aanmelding onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn dan is kosteloze annuleren mogelijk t/m 23 november a.s. daarna wordt € 15,00 in rekening gebracht. Dit geldt eveneens voor het deelnemen aan de lunch zonder aanmelding en meerdere personen uit één bedrijf. Introducés, die gevestigd zijn in Doetinchem en de aanpalende gemeenten zijn eenmalig eveneens van harte welkom. N.a.w. gegevens vermelden bij aanmelding.

Commissie Activiteiten & Thema's

Bedrijfsbezoek Buha BV Doetinchem
dinsdag 28 augustus 2018 16:00 - 17:30
Inschrijven
Anderen die ook gaan

0 ingeschreven personen