IG&D Doetinchem

Login

Algemene ledenvergadering

donderdag 20 juni 2019

De algemene ledenvergadering wordt gehouden op donderdag 20 juni a.s. Inloop van af 15.30 uur- aanvang 16.30 uur rondom het Charles Dickens museum in Braamt aan de Braamweg 2 in Braamt. Een uniek gelegenheid en primeur dit museum, dat eerst in Bronkhorst was gevestigd, te bewonderen. De algemene ledenvergadering zal kort en bondig zijn waarbij o.a. de veranderagenda en de speerpunten 2020 de high lights zijn. De vergaderstukken o.a. agenda en de jaarstukken kunnen worden gedownload. Klik op 'vergaderstukken'.

Na het formele gedeelte kan genoten worden van een uitgebreide haringparty in buffetvorm en uiteraard voor diegene die niet van vis houden staan hamburgers geroosterd op de locomotief bbq klaar.

In verband met de voorbereidingen van het buffet is aanmelding voor de bijeenkomst verplicht en kan t/m 17 juni a.s. Mocht u na aanmelding onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn dan is kosteloze annulering t/m deze datum mogelijk. Daarna wordt € 45,- excl. BTW in rekening gebracht. Dit geldt eveneens voor deelname door meerdere personen uit het zelfde bedrijf/instelling. Introducés, die geinteresseerd zijn in het lidmaatschap van IG&D, zijn eenmalig van harte welkom. N.a.w. gegevens vermelden s.v.p. in het formulier.

Bestuur IG&D Bedrijvig Doetinchem
J.W. (Jan) Garretsen
Voorzitter

Inschrijven
Anderen die ook gaan

0 ingeschreven personen