Uitnodiging: CONFERENTIE Werk Loont! 27 JUNI 2017

Op dinsdag 27 juni delen Laborijn, ondernemers, werkgevers- en werknemers- vertegenwoordigers hun kennis, resultaten en opbrengsten over ‘Werk Loont’.

 

De wereld (van werk) verandert fundamenteel en in rap tempo. Bedrijven, organisaties en instellingen, waaronder ook de organisaties die zich bezighouden met toeleiding naar werk, worden uitgedaagd om wendbaar te blijven en beleid en uitvoering aan te passen aan de nieuwe realiteit. Tijdens de interactieve conferentie ‘Werk Loont!’ wordt u niet bestookt met regels en wetgeving maar krijgt u tips & tricks en do’s & don’ts van de ‘Laborijn-aanpak’. Zonder de wijsheid in pacht te hebben, wil deze conferentie van inspirerende waarde zijn in het denkproces over werk.

 

De Laborijn-aanpak krijgt via de lijn van publiek, privaat, praktisch en pragmatisch ontwikkelen steeds meer vorm. Dankzij de samenwerking tussen het bedrijfsleven, gemeenten, partners uit het maat- schappelijk middenveld, etc. doen mensen die aan de zijlijn stonden, weer mee op de arbeidsmarkt. De voorbeelden worden u aangereikt door ondernemers en kandidaten die in de praktijk kennis hebben gemaakt met de Laborijn-aanpak. Voorbeelden die u direct kunt toepassen binnen uw bedrijf of organisatie of kunt gebruiken bij uw politieke en bestuurlijke werk.

Laat u inspireren door de vele concrete voorbeelden zodat we er samen voor kunnen zorgen dat ‘Werk Loont’.

 

27 juni van 13.30 tot 19.00 uur
Laborijn, Terborgseweg 106, 7005 BC Doetinchem

Bekijk hier het Programma  ‘Werk Loont’

Deel deze pagina via: