Kiwanis City Swim 27 mei 2018

Informatie voor sponsoren
Op 27 mei 2018 start voor de tweede keer de unieke Kiwanis Doetinchem City Swim in Zwembad Rozengaarde te Doetinchem. De Kiwanis City Swim is een zwemfeest waarvoor iedere deelnemer zich inschrijft op de website www.kiwaniscityswim.nl en iedere deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor Manege Zandewierde te Wehl om voor de kinderen met een beperking een nieuw paard te kunnen kopen. Er is een paard aan vervanging toe en wij gaan daarbij helpen! Voor uw bedrijf een uitgelezen kans voor een maatschappelijke positieve exposure.

Kiwanis City Swim is inmiddels een begrip in Doetinchem en wijde omgeving. In 2016 hebben wij de eerste City Swim georganiseerd in Zwembad Rozengaarde te Doetinchem. De mooie opbrengst ervan is toen naar Kanjers voor Kanjers en Fight Cancer gegaan. Onlangs mochten wij 3 electrische mini auto’s doneren aan het Slingeland Ziekenhuis. Dat kreeg veel media aandacht.

De Kiwanis City Swim heeft laten zien dat wij met elkaar in staat zijn een super evenement neer te zetten. Daar kunt u van profiteren. Stel uw positie zeker. Daarom hebben wij er volop vertrouwen in dat wij u als sponsor enthousiast kunnen krijgen om hieraan een bijdrage te leveren. Wij zijn blij met de medewerking van de Omnizwemvereniging NDD (Nieuwe Doetinchemse Dolfijn). Zij zorgen voor een professionele en veilige begeleiding.


Kortom wij zwemmen dat paard bij elkaar!

 

Kiwanis City Swim is geregistreerd als ANBI, Algemeen Nut Beogende Instelling. Donateurs en sponsoren kunnen daardoor gebruik maken van belastingvoordelen voor deze giften.


Meer informatie over deelname en sponsoring?
Cees Doppenberg: 06-51344191 of ceesdoppenberg@gmail.com.
Gerrit Massen: 06-82007536 ghmassen1952@gmail.com;
en de Website: www.kiwaniscityswim.nl.


NL30 RABO 0384 3592 99 Stichting Fundraising Kiwanisclub Doetinchem.

 

 

 

 

Deel deze pagina via: