Overig nieuws

Groot onderhoud tussen knooppunt Waterberg en knooppunt Grijsoord.

De A12/A50 tussen knooppunt Waterberg en knooppunt Grijsoord in de richting Utrecht is afgesloten van vrijdagavond 27 juli 21.00 uur tot en met zondag 5 augustus 23.59 uur. Rijkswaterstaat voert dan groot onderhoud uit aan deze weg. Deze afsluiting brengt verkeershinder met zich mee!

Lees meer...

4 miljoen extra voor ondersteuning groeiende bedrijven

Programma De Groeiversneller ondersteunt de komende periode weer veel bedrijven bij hun groeiplannen door de extra investering van vier miljoen door de provincie Gelderland.

Lees meer...

Kiwanis City Swim 27 mei 2018

Informatie voor sponsoren
Op 27 mei 2018 start voor de tweede keer de unieke Kiwanis Doetinchem City Swim in Zwembad Rozengaarde te Doetinchem. De Kiwanis City Swim is een zwemfeest waarvoor iedere deelnemer zich inschrijft op de website www.kiwaniscityswim.nl en iedere deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor Manege Zandewierde te Wehl om voor de kinderen met een beperking een nieuw paard te kunnen kopen. Er is een paard aan vervanging toe en wij gaan daarbij helpen! Voor uw bedrijf een uitgelezen kans voor een maatschappelijke positieve exposure.

Lees meer...

Deel deze pagina via: