Seesing Personeel

In december 2017 heeft Seesing Personeel het 10-jarig bestaan gevierd. Reden voor een kennismaking met deze allround HR-dienstverlener én met Thom Hofland die sinds april 2017 de uitdaging heeft om de vestiging in Doetinchem op te zetten en uit te bouwen.

Oude ketelhuis
Seesing Personeel is een allround HR-dienstverlener op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie en opleiden. “Met onze nuchtere, Achterhoekse mentaliteit en professionele aanpak helpen wij bedrijven in de regio bij hun personeelsvraagstukken”, vertelt Thom Hofland. Voordat hij de overstap maakte naar Seesing Personeel, werkte hij een aantal jaar als intercedent bij een grote landelijke organisatie. Bij Seesing Personeel kreeg hij er een uitdaging bij: de vestiging in Doetinchem op de kaart zetten. “We zaten al in Lichtenvoorde. In Doetinchem is ons uitzendbureau te vinden in het oude ketelhuis van het voormalige Vredesteinpand. Een unieke locatie. Van daaruit zie ik mezelf als de verbindende factor tussen Seesing Personeel en de arbeidsmarkt in Doetinchem en omstreken. Ik vind het fantastisch om mensen naar een nieuwe baan te begeleiden”, vertelt de junior manager en relatieman in hart en nieren enthousiast.

Knowhow inzetten
De kracht van Seesing Personeel zit in de knowhow van de 22 zeer ervaren teamleden. “Die knowhow passen we toe om bedrijven op het juiste moment van de juiste mensen te voorzien. Of het nu voor een dag, een week, een maand, of voor vast is. Voor elke wens bieden wij een oplossing, waarbij wij kunnen rekenen op onze enorme database met getalenteerde flexkrachten”, aldus Thom. En dat is niet het enige wat Seesing Personeel het Achterhoekse bedrijfsleven te bieden heeft. Zij nemen bijvoorbeeld ook het complete administratieve proces voor hun rekening.

Mens centraal
Bij Seesing Personeel gaat het om het motto: ‘De mens centraal stellen’. “Wij zien flexkrachten als collega’s en behandelen ze ook als zodanig”, zegt Thom. De vijf pijlers ‘nuchterheid’, ‘betrokkenheid’, ‘eerlijkheid’, ‘duidelijkheid’ en ‘doorzettingsvermogen’ spelen daarin een bepalende rol. “Ons team bestaat uit Achterhoekers die de markt en de mensen kennen en dus weten hoe ze zich hierin moeten bewegen”, aldus Thom die zelf ook uit de regio komt.

Markleider
Seesing Personeel streeft ernaar om met de vestiging marktleider te worden in Doetinchem en omstreken. “Wij zijn trots op onze mensen en hetgeen wij al bereikt hebben in de Achterhoekse arbeidsmarkt. Wij zijn een bureau door Achterhoekers, voor Achterhoekers. Wij werken volgens een eerlijke, nuchtere doorzettersmentaliteit waar deze regio zo bekend om staat.”
En dat ‘voor Achterhoekers’ neemt Seesing Personeel zo nu en dan ook op andere manieren letterlijk. Bijvoorbeeld toen het bedrijf precies tien jaar bestond. “Dat vierden we samen met al onze zevenhonderd flexkrachten”, zegt Thom enthousiast. Op andere momenten is het bedrijf als sponsor te vinden op culturele en sportieve evenementen. “Dat doen we vanuit het oogpunt van duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Deel deze pagina via: