Netwerkbijeenkomst over werk in de toekomst! Meld u nu aan!

Netwerkbijeenkomst over werk in de toekomst! Meld u nu aan! Een nieuw jaar! We wensen u en al de uwen een mooi jaar, waarin dromen mag en denken over de toekomst een feest mag zijn. Met uw medewerking geven we ook leerlingen die kans. Dank u wel daarvoor! In deze nieuwsbrief de uitnodiging voor 31 januari, een korte vooruitblik op 21 februari en een verzoek uw netwerk te informeren over On Stage.

31 januari
Op 31 januari van 16.30 uur tot ongeveer 19.00 uur bieden we u een informatief netwerkbuffet aan. Informatie, workshops en de mogelijkheid om te netwerken bij een heerlijke maaltijd is één van de dingen die we graag doen om u te bedanken voor uw tijd en inzet voor onze leerlingen. Naast informatie over On Stage, het Beroepenfeest en de Doe Dag besteden we aandacht aan aan werk in de toekomst. Hoe kunnen we samen leerlingen voorbereiden op werk in de toekomst, als we niet weten welke banen er zullen zijn? Wat zijn de uitdagingen en de kansen in de Achterhoek? De wethouders Langeveld en Sluiter zullen hun opwachting maken en de presentatie is in handen van Provinciale Statenlid Anna Lena Hedin Penninx, al jaren ambassadeur voor On Stage landelijk en trouw bezoeker van het Beroepenfeest van Doetinchem On Stage.


Aanmelden kan via deze link We hopen u allemaal te mogen begroeten!

21 februari
Het Beroepenfeest bij Stadion de Vijverberg! Bijna 1000 leerlingen zullen zich door uw inzet kunnen oriënteren op beroepen. En dat is ontzettend belangrijk: je kunt immers niet weten wat een beroep inhoudt door ‘praatjes en plaatjes’?
Door te ervaren wat het beroep inhoudt, kun je beter kiezen en dankzij u krijgen onze leerlingen die kans! Nog niet aangemeld? Met een mailtje naar mail@doetinchemonstage.nl is dat zo geregeld en staat u voor 2018 weer vermeld op onze website. U doet toch weer mee? Meer informatie over het beroepenfeest ontvangt u begin februari.

Netwerken
Op allerlei manieren bereiden we leerlingen voor op netwerken, contacten leggen en onderhouden. U hebt een eigen netwerk. Wilt u het inzetten voor On Stage? Hoe meer bedrijven, hoe beter we leerlingen kunnen bedienen. Helpt u mee? Informeer uw collega’s over dit project en tip ons als u een bedrijf weet: we leggen graag het contact.

Deel deze pagina via: