Collin vacatures, december drukte en onze kerstwens

Het is nog te vroeg voor een terugblik op het jaar 2017. We hebben immers nog even te gaan. Dus we zeggen nu nog niets over de mooie groei die Collin dit jaar heeft doorgemaakt en ook niet dat we best trots zijn op het netto rendement dat onze investeerders gemiddeld hebben weten te realiseren. Nee, eerst gaan we binnenkort voor de € 90 miljoen grens aan verstrekte financieringen. Voor nu houden we het bij onze kerstwens:

Namens alle Collin-ers wensen wij u prettige kerstdagen en een comfortabel 2018!

Tussen kerst en Oud & Nieuw zijn wij gewoon geopend en bereikbaar!

Veel projecten onderweg!
Recent bereikte Collin een record: drie leningaanvragen live op één dag! Twee bij Collin en één bij Knab Crowdfunding Powered by Collin.

De komende weken zullen wij nog meer investeringskansen bieden, onze verwachting is dat wij vrijwel iedere werkdag een leningaanvraag live zetten op ons platform. Onder het kopje 'Toekomstige investeringskansen' op onze homepage kunt u zich vooraf inlezen op de leningaanvragen die binnenkort bij Collin worden gepubliceerd.

Zoals u van ons gewend bent is het om 11.00 uur 'Collin tijd'. Als er twee leningaanvragen op één dag worden aangeboden, dan plaatsen wij deze om 11.00 uur en om 14.00 uur.

Leningaanvragen via Knab Crowdfunding (Powered by Collin) worden om 12.00 uur gepubliceerd. Wanneer u zich als investeerder bij Knab Crowdfunding heeft ingeschreven, ontvangt u 48 uur vooraf een SMS ter notificatie van de betreffende lening.
Lees meer >

Deel deze pagina via: