Bedrijven nieuws

Uitnodiging kennissessie Europese Privacywetgeving

Geachte heer, mevrouw,

Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese privacywetgeving in werking: de General Data Protection Regulation (GDPR), ook wel Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd. Deze wetgeving ‘vervangt’ de huidige Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens. Iedere organisatie die in het bezit is van persoonlijke gegevens van Europese burgers dient op de wijze zoals benoemd in de Europese privacywet gegevens te verzamelen, te verwerken en te beschermen. 25 mei 2018 nadert al snel, is uw organisatie klaar voor de komst van de GDPR?

Lees meer...

Nieuwsbrief On-premise2cloud (januari 2018)

Opleiding tot cloud engineer op komst
Hoewel de vraag naar cloudoplossingen nog steeds stijgt zijn er relatief weinig instellingen die zich richten op het opleidingen van mensen in deze sector. Mede hierdoor heeft de Hogeschool Utrecht (HU) besloten samen met Cloud IT Acedemy, wat als stichting voor bedrijf in de cloud-industrie actief is, een duale opleiding tot cloud engineer te starten. Deze opleiding zal vanaf september 2018 te volgen staan en richt zich op alle aspecten die bij cloud engineering komen kijken. Studenten zullen tijdens de opleiding 2 dagen per week colleges volgen en 3 dagen per week bij IT bedrijven werken. Na afloop van het vierjarige traject kunnen de studenten volledig in dienst bij de bedrijven waar ze voorheen part-time voor werkten. Wilt u meer lezen over de nieuwe opleiding? Klik dan hier.

Lees meer...

Netwerkbijeenkomst over werk in de toekomst! Meld u nu aan!

Netwerkbijeenkomst over werk in de toekomst! Meld u nu aan! Een nieuw jaar! We wensen u en al de uwen een mooi jaar, waarin dromen mag en denken over de toekomst een feest mag zijn. Met uw medewerking geven we ook leerlingen die kans. Dank u wel daarvoor! In deze nieuwsbrief de uitnodiging voor 31 januari, een korte vooruitblik op 21 februari en een verzoek uw netwerk te informeren over On Stage.

Lees meer...

Deel deze pagina via: