Bedrijven nieuws

Nieuwsbrief On-premise2cloud (januari 2018)

Opleiding tot cloud engineer op komst
Hoewel de vraag naar cloudoplossingen nog steeds stijgt zijn er relatief weinig instellingen die zich richten op het opleidingen van mensen in deze sector. Mede hierdoor heeft de Hogeschool Utrecht (HU) besloten samen met Cloud IT Acedemy, wat als stichting voor bedrijf in de cloud-industrie actief is, een duale opleiding tot cloud engineer te starten. Deze opleiding zal vanaf september 2018 te volgen staan en richt zich op alle aspecten die bij cloud engineering komen kijken. Studenten zullen tijdens de opleiding 2 dagen per week colleges volgen en 3 dagen per week bij IT bedrijven werken. Na afloop van het vierjarige traject kunnen de studenten volledig in dienst bij de bedrijven waar ze voorheen part-time voor werkten. Wilt u meer lezen over de nieuwe opleiding? Klik dan hier.

Lees meer...

Netwerkbijeenkomst over werk in de toekomst! Meld u nu aan!

Netwerkbijeenkomst over werk in de toekomst! Meld u nu aan! Een nieuw jaar! We wensen u en al de uwen een mooi jaar, waarin dromen mag en denken over de toekomst een feest mag zijn. Met uw medewerking geven we ook leerlingen die kans. Dank u wel daarvoor! In deze nieuwsbrief de uitnodiging voor 31 januari, een korte vooruitblik op 21 februari en een verzoek uw netwerk te informeren over On Stage.

Lees meer...

Collin vacatures, december drukte en onze kerstwens

Het is nog te vroeg voor een terugblik op het jaar 2017. We hebben immers nog even te gaan. Dus we zeggen nu nog niets over de mooie groei die Collin dit jaar heeft doorgemaakt en ook niet dat we best trots zijn op het netto rendement dat onze investeerders gemiddeld hebben weten te realiseren. Nee, eerst gaan we binnenkort voor de € 90 miljoen grens aan verstrekte financieringen. Voor nu houden we het bij onze kerstwens:

Namens alle Collin-ers wensen wij u prettige kerstdagen en een comfortabel 2018!

Tussen kerst en Oud & Nieuw zijn wij gewoon geopend en bereikbaar!

Lees meer...

Deel deze pagina via: