Bedrijfsbezoek Buha Doetinchem

dinsdag 27 november 2018

Enige tijd geleden is Buha qua structuur van een bedrijfsonderdeel van de gemeente Doetinchem omgevord tot een zelfstandige onderneming. Buha levert een aantoonbare bijdrage aan het Doetinchemse leefklimaat. Met 150 medewerkers wordt dagelijks gezorgd voor een schone hele en veilige openbare ruimte. Kortom Buha heeft als missie een bijdrage leveren aan het leefklimaat.

 

In dit kader organiseert de commissie activiteiten & thema's een bedrijfsbezoek aan Buha met haar vele werkterreinen. Inzicht zal gegeven worden m.b.t. de organisatie en de diensten die worden uitgevoerd. Kortom een bedrijf dat niet meer weg te denken is uit de Doetinchemse samenleving.

 

Het is de bedoeling dat u op dinsdag 27 november a.s. om 13.00 uur wordt ontvangen voor een lunch. Tijdens de lunch volgt een presentatie en rondleiding door het bedrijf.

 

Aanmelden is verplicht en uitsluitend via www.igddoetinchem.nl (login). Mocht u na aanmelding verhinderd zijn dan is kostelose annulering mogelijk t/m 23 november. Daarna wordt € 25,- p.p. in rekening gebracht. Introducés die geinteresseerd zijn in het lidmaatschap en gevestigd zijn in de gemeente Doetinchem en aanpalende gemeenten zijn eenmalig van harte welkom.

Commissie Activiteiten & Thema's

U kunt zich inschrijven tot 23 november 2018. Login aan de rechterzijde

Deel deze pagina via: